Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Úžasná premena na Markíze: Najprv 143 kíl a teraz... Aha, aký FEŠÁK!

Andrej Moravanský Zobraziť galériu (2)
Andrej Moravanský

BRATISLAVA - Kto by to bol povedal?! Keď televízia Markíza včera odštartovala novú sériu Extrémnych premien, spočiatku to ani nevyzeralo, že prvý súťažiaci to dotiahne do konca. A pozrite, aký fešák sa z neho vykľul!

35-ročný Bratislavčan Andrej Moravanský vážil na začiatku svojej cesty 143 kilogramov. Jeho motiváciou bolo zlepšenie zdravotného stavu a životného štýlu, keďže je rozvedeným otcom dvoch malých detí. 

Začiatok jeho premeny však priniesol viaceré úskalia a mnohí diváci pri televíznych obrazovkách určite uvažovali, či vôbec svoju cestu za zdravším a štíhlejším ja dokončí. 

Aj tréner Maroš Molnár v istej chvíli zapochyboval. „Tých 16 dní môže celý tento režim úplne rozbiť a začneme odznova,” komentoval tréner zmeny v režime, ktoré si Andrej takpovediac vynútil. 

zdá sa však, že motivácia mladého muža bola naozaj silná. Zo svojej cesty neuhol a aj keď ho okrem choroby navyše ešte potrápilo koleno, plnil zadané ciele. pri trojmesačnom vážení dokonca stanovený cieľ podliezol o 4 kilogramy a váha ukázala 114 kíl. Ďalšie dva ciele splnil na kilo presne a postupne vážil 96 kíl a 89 kíl. V závere relácie sa ukázal ešte o 2 kilá ľahší. 

Z obézneho Andreja sa nakoniec vykľul fešák, ktorý rád športuje a dokonca si počas nakrúcania našiel novú priateľku. 

Úžasná premena na Markíze:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Ďalšie fotografie nájdete v priloženej galérii. 

Galéria: Extrémne premeny - Andrej Moravanský

Viac o téme: Extrémne premeny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu