Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Prehovoril kamarát zosnulej manželky (†47) Otta Weitera: Nič jej nebolo... Plánovali sme oslavu!

Prehovoril kamarát zosnulej manželky Otta Weitera Zobraziť galériu (6)
Prehovoril kamarát zosnulej manželky Otta Weitera (Zdroj: Facebook N.M.)

BRATISLAVA - Len pred rokom spevák Otto Weiter (65) priznal, že ho už nejaký ten čas trápia vážne problémy so srdcom. Jeho obrovskou oporou bola manželka Andrea Weiter-FIscherová (†47), ktorú si ikonický "šláger" spevák zobral ešte v roku 2012. Aktuálne sa ale na verejnosť dostala tragická správa. Jeho milovaná žena naposledy vydýchla a odišla do neba...

Správa o skone sympatickej a energickej brunetky prišla naozaj nečakane. Spevák, ktorý iba niekoľko mesiacov dozadu prehovoril o svojich vlastných zdravotných komplikáciách a priznal akútne problémy so srdcom, ktoré vraj pracuje len na 35%, sa musel popasovať s obrovskou ranou. Kým jemu sa so svojimi neduhmi darilo ako-tak vysporiadať, o život prišla žena jeho života. 

Galéria: Otto Weiter s manželkou Andreou
Pohreb manželky Otta Weitera sa bude konať v pondelok
Zobraziť galériu (6)
Pohreb manželky Otta Weitera sa bude konať v pondelok  (Zdroj: Topky.sk)

Podľa informácií Topky.sk zomrela Andrea 15. júla v skorých ranných hodinách. Ešte minulý týždeň pritom nič nenasvedčovalo tomu, že by brunetka trpela akýmkoľvek závažným zdravotným problémom. Spolu s Ottom prijali pozvanie do Senzi TV, ktorú má pod palcom bývalý markizák Noro Meszároš. Práve on po nakrúcaní na svojom profile uverejnil fotografiu, kde spoločne s Weiterovcami pôsobili absolútne šťastne a bezstarostne. 

Po šiestich dňoch od vyhotovenia spomínaného záberu sa ale na verejnosť dostala smutná správa o Andrejkinej smrti. Keďže jej manžel sa, pochopiteľne, k úmrtiu svojej partnerky momentálne vyjadrovať nechce, Topky oslovili Nora Meszároša s otázkou, ako počas nakrúcania zosnulú pani Weiterovú vnímal a či niečo nasvedčovalo tomu, že by trpela akýmikoľvek zdravotnými ťažkosťami. 

Otto Weiter prišiel o svoju milovanú manželku Andrejku
Zobraziť galériu (6)
Otto Weiter prišiel o svoju milovanú manželku Andrejku  (Zdroj: Facebook O.W.)

Ešte minulý týždeň sa Weiterovci bavili v spoločnosti Nora Meszároša
Zobraziť galériu (6)
Ešte minulý týždeň sa Weiterovci bavili v spoločnosti Nora Meszároša  (Zdroj: Facebook N.M.)

Moderátor Senzi TV ale podobné špekulácie vylúčil a tvrdí, že ešte minulý týždeň bolo všetko v absolútnom poriadku. „Pár dni vopred nič nevyzeralo na to, že by sa malo niečo stať. Bola veselá a ešte plánovala organizovať o týždeň Ottovu oslavu. Potajomky sme sa dohadovali, že Otta prekvapíme a urobime takú väčšiu párty k jeho narodeninám a celé to zorganizujeme," povedal pre Topky zdrvený Noro, ktorý by ani v počas najhošieho sna neočakával, čo príde. 

„Bohužiaľ, teraz musí rodina namiesto oslavy organizovať pohreb," dodal moderátor, ktorý má Otta Weitera i jeho rodinu v obrovskej úcte a smrť Andrejky ho hlboko zasiahla. „Andrejka zomrela náhle v spánku a v tichosti," vyjadril sa stručne, keď sme sa pýtali na okolnosti nečakanej tragédie v rodine Weiterovcov s tým, že celú vec ďalej z úcty k pozostalým rozoberať nechce.

Rodine a blízkym Weiterovcov vyjadrujeme hlbokú a úprimnú sústrať. 

Viac o téme: ManželkaOtto WeiterAndrea Weiter-FIscherová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu