Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Trestné oznámenie na markizácku exfarmárku: Žije v Rakúsku a doma... Idú jej po krku policajti!

Nicoletta Tóthová sa do povedomia verejnosti dostala vďaka poslednej sérii Farmy. Zobraziť galériu (7)
Nicoletta Tóthová sa do povedomia verejnosti dostala vďaka poslednej sérii Farmy. (Zdroj: Foto: Instagram N.T.)

SERFAUS - Nicoletta Tóthová (25) sa do povedomia slovenskej verejnosti zapísala ako účastníčka poslednej série markizáckej reality šou Farma. Pozornosť tam na seba pútala aj vzťahom s kolegom Martinom Mihálikom (23) alias Robiňom. Pol roka po finále sa však brunetka zmieta v problémoch... Niekto na ňu podal trestné oznámenie!

Exfarmárka pracuje v Rakúsku, no o svojich problémoch na Slovensku otvorene porozprávala na sociálnej sieti Instagram. „Neviem, aký na to mal dotyčný dôvod alebo vlastne ani nie dôvod, ale načo? S akým účelom - či chce nejaké ospravedlnenie alebo nejaké peniaze odo mňa alebo proste... Neviem. Nahodím vám to a urobte si vlastný názor, či je to normálne,“ uviedla svojich fanúšikov do problematiky Nicoletta.

VIDEO: Nicoletta Tóthová informovala o svojom probléme na Instagrame.

Nikoletta Tóthová trestné oznámenie (Zdroj: Instagram N.T.)

Vo zverejnenej komunikácii so známou sa jej priaznivci dozvedeli, že nejaký muž na ňu podal trestné oznámenie. „Prepáč, že ruším. Ja len, či už sa k tebe dostalo, že *** bol na teba podať trestné oznámenie. Akurát mi to manžel včera rozprával, že bol na polícii. Ak by si to náhodou zverejňovala, poprosím bez mena,“ napísala Nike istá pani.

Trestné oznámenie na markizácku
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram N.T.)

Trestné oznámenie na markizácku
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram N.T.)

Muž, ktorý podľa týchto informácií podal na exfarmárku trestné oznámenie, tak mal urobiť v stredu ráno v Bardejove. „No, ja kebyže som na jeho mieste, tak sa určite prepadnem pod zem, kebyže som ja chlap a keby som niekoho v minulosti miloval a mali dvaja spolu niečo odžité, tak toto neurobím, ani keby mi nožom ublížila alebo hocičím, niečím najhorším na svete, tak moja hrdosť by mi to nedovolila,“ okomentovala Nika situáciu.


Koniec veľkej lásky z markizáckej Farmy: Vyhrážky, nadávky a... Si obyčajná k*rva!


Identita muža, ktorý sa rozhodol nahlásiť Nicolettu na políciu, je neznáma. No všetko nasvedčuje tomu, že by to mohol byť jej bývalý priateľ z Farmy Martin Mihálik alias Robiňo. Práve on pochádza z Bardejova, kde bolo podľa správ trestné oznámenie podané. Sedí aj informácia o tom, že tvorili pár a milovali sa. Navyše, po rozchode mala dvojica otvorený konflikt cez sociálne siete. 

Nechajme sa prekvapiť, ako toto celé dopadne!

Všetky indície nasvedčujú tomu, že trestné oznámenie na Nicolettu podal exfarmár Martin Mihálik alias Robiňo.
Zobraziť galériu (7)
Všetky indície nasvedčujú tomu, že trestné oznámenie na Nicolettu podal exfarmár Martin Mihálik alias Robiňo.  (Zdroj: Instagram N.T.)

Viac o téme: Nicoletta Tóthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu