Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tajila to mesiace: FOTO Prasklo tajomstvo Dominiky Mirgovej... Bol najvyšší čas!

Dominika Mirgová Zobraziť galériu (4)
Dominika Mirgová (Zdroj: Break/Adam Suchánek)

BRATISLAVA - A je to vonku! Niektorí zrejme nebudú chápať, ako sa jej túto informáciu darilo tajiť niekoľko mesiacov, nakoniec však predsa len vyšla s pravdou von. Reč je o Dominike Mirgovej, ktorá aktuálne priznala, že sa minulý rok nechala upraviť.

Ešte začiatkom roka sa k nám dostala informácia, že Dominika si nechala upraviť prsia, no keď sme ju vtedy oslovili s otázkou, či by sa k tejto téme mohla vyjadriť, ešte sa na to necítila. Speváčka bola totiž už niekoľkokrát terčom neopodstatnenej kritiky a, čo si budeme hovoriť, ľudia na sociálnych sieťach majú často pocit, že známym tváram môžu hovoriť do života. 

Galéria: Dominika Mirgová
Po deviatich mesiacoch sa ale sexi speváčka predsa len odhodlala a priznala zákrok. „Som mama, ktorá si odkojila nejaký ten čas, prešla dosť veľkou zmenou hmotnosti, žena a interpret, ktorý sa proste chcel cítiť lepšie. Áno, mám upravené prsia. Už skoro 9 mesiacov,” napísala umelkyňa v príspevku na svojom Instagrame. 

Dominika Mirgová sa pochválila novými prsiami
Zobraziť galériu (4)
Dominika Mirgová sa pochválila novými prsiami  (Zdroj: Instagram D.M.)

Vylepšený dekolt blond speváčky vyzerá absolútne prirodzene
Zobraziť galériu (4)
Vylepšený dekolt blond speváčky vyzerá absolútne prirodzene  (Zdroj: Instagram D.M.)

Až pri pohľade na jej dekolt sa dá pochopiť, prečo si doteraz túto zmenu takmer nikto nevšimol. Jej prsia totiž vyzerajú absolútne prirodzene, zverila sa do rúk známeho odborníka a na svojej hrudi si nenechala urobiť žiadne nevkusné umelé bomby. „O to šlo, aby to pre mňa nepôsobilo vulgárne a aby to nebolo prvé, čo si na mne človek všimne. Nemám žiadnu spoluprácu, šetrila som nejakú dobu euro po eure,” dodala šikovná speváčka s tým, že jej poupravené poprsie sa páči  aj jej manželovi. 

Viac o téme: Dominika Mirgová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu