Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Radikálna ZMENA markizáckeho farmára: Z tmavého fešáka je teraz... Fúha, to musel byť silný peroxid!

Farmár sa poriadne zmenil! Zobraziť galériu (7)
Farmár sa poriadne zmenil! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BARDEJOV - Reality šou Farma zmenila život mnohým účastníkom. Minimálne v tom zmysle, že ich teraz verejnosť spoznáva. Kým niektorí ostali v úzadí, iní svoju popularitu využívajú naplno. A výnimkou nie je ani Martin Robinho Mihálik (23), ktorý zmenil nielen pracovnú oblasť, ale aj imidž!

Jedenásta séria medzi divákmi mimoriadne obľúbenej reality šou Farma pomohla nakopnúť popularitu aj východniarovi Martinovi Mihálikovi, ktorého však všetci poznajú skôr ako Robinha. Do pamäti ľudí sa zapísal aj vzťahom so súperkou Nicolettou Tóthovou, ktorý sa však nedávno rozpadol. Dvojica si rozhodne nič nedarovala a jeden na druhého poriadne kydali. Brunetka mala dokonca v zuboch aj jeho podnikanie.

Martin Mihálik poriadne zmenil imidž.
Zobraziť galériu (7)
Martin Mihálik poriadne zmenil imidž.  (Zdroj: Instagram M.M.)

Na to sa vrhol práve po skončení šou a venuje sa rovnakému biznisu, ako jeho ďalšia súperka Kristi Dali. Okrem zmeny pracovnej oblasti však podstúpil i ďalšiu, týkajúcu sa jeho imidžu. Na tmavovlasého Andrejovčana rovno zabudnite. Robinho sa totiž nechal odfarbiť. Keďže sa však pýšil čiernymi vlasmi, bola potrebná zrejme poriadna dávka peroxidu.

Exfarmár je však so sebou spokojný. „Iné prostredie - iné myslenie, iné myslenie - iné činnosti, iné činnosti - iné výsledky. Zmena neni život, to život je zmena,” napísal k záberu s novým účesom. Mnohí sú z tohto počinu poriadne šokovaní, iní zasa dávajú pomyselný palec hore. Všetkých jeho fanúšikov zaujíma len jedno - prečo? Aj na to má Robinho odpoveď. „Som mladý, užívam si, robím si, čo chcem. Potreboval som zmenu už,” odpovedal v príbehu na Instagrame.

Na tento Robinhov počin bolo treba kopec peroxidu.
Zobraziť galériu (7)
Na tento Robinhov počin bolo treba kopec peroxidu.  (Zdroj: Instagram M.M.)

Viac o téme: Martin Robinho Mihálik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu