Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Maroš Kramár sa s tým nebabre: Počas relácie zložil rúško a... To ako vyzerá?!

Maroš Kramár Zobraziť galériu (9)
Maroš Kramár (Zdroj: Facebook M.K.)

BRATISLAVA – V aktuálnej situácii množstvo chlapov zmenilo svoj imidž na nepoznanie. Keďže sme museli všade nosiť rúška, muži si mohli nechať zapustiť bradu. A výnimkou nie je ani herec Maroš Kramár (61). Ten si dokonca počas vysielania zábavnej relácie zložil rúško a všetkým ukázal, čo pod ním skrýva. Momentálne tak vyzerá ako slovenský Robinson Crusoe.

V pondelok večer mali diváci televízie JOJ opäť možnosť stráviť príjemný a zábavný večer pri obľúbenej relácii Inkognito. Tentoraz štvoricu hádačov tvorili Michal Hudák, Marián Čekovský, Juraj „Šoko“ Tabaček a Maroš Kramár. A práve posledný menovaný si zmyslel, že by bolo fajn divákom ukázať, ako momentálne vyzerajú pod rúškom. Počas nakrúcania si ho teda na moment zložil.

Maroš Kramár pod rúškom skrýva bradu.
Zobraziť galériu (9)
Maroš Kramár pod rúškom skrýva bradu.  (Zdroj: TV JOJ)

„Mohli by sme sa na chvíľu ukázať. Ja sa ukážem. Zatajte dych! Nedýchajte teraz,“ povedal svojim kolegom v štúdiu a zložil si ochranu tváre. „A to som ja!“ zahlásil Kramár po tom, čo sa ukázal v plnej kráse. Jeho tvár zdobila poriadna brada a svojím zjavom pripomínal dobrodružného Robinsona Crusoa. Podľa Vlada Voštinára, ktorý taktiež zapustil bradu, takto Maroš vyzeral poriadne dávno. „Takto vyzeral Maroš naposledy, keď mal 19 rokov a nechcelo sa mu holiť,“ poznamenal Vlado Voštinár.

Ako povedal samotný herec, dĺžka jeho brady je jasným znakom dĺžky časového úseku, odkedy sa v televíziách nenakrúca v bežných podmienkach a nehrá sa v divadlách. Na margo svojho zjavu si šesťdesiatnik zavtipkoval, že je len šetrný. „Ja sa neholím, iba šetrím. Mňa vždy holia v nejakej televízii. A teraz nemám kam chodiť,“ dodal s humorom sebe vlastným rodák z Bratislavy.

Maroš Kramár si zložil rúško a ukázal sa ako slovenský Robinson Crusoe.
Zobraziť galériu (9)
Maroš Kramár si zložil rúško a ukázal sa ako slovenský Robinson Crusoe.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Maroš KramárInkognito
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu