Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Obrovská radosť slovenského rapera: Nemohol som tomu uveriť a... Veľká novinka!

Obrovská radosť slovenského rapera! Zobraziť galériu (5)
Obrovská radosť slovenského rapera! (Zdroj: Martin Bublavý )

BRATISLAVA - Rovnako ako zvyšok Slovákov, koronakríza zasiahla aj našich umelcov, ktorí sa zo dňa na deň museli prispôsobiť novým podmienkam. Svoje o tom vie aj raper Majself. Ten musel zrušiť niekoľko svojich plánov, no počas domácej karantény nezaháľal, neopustil sa a rozhodol sa na sebe pracovať. A to rovno v niekoľkých smeroch!

Rapera sme stretli v jeho obľúbenom bratislavskom fitnescentre Fit up!, a to práve v deň, keď sa jeho brány konečne otvorili. „Veľmi som sa tešil, ani som nemohol uveriť tomu, že to znova funguje, lebo predtým som sem pred karanténou zvykol chodiť veľmi často,” povedal nám a zároveň dodal, že makať na svojom zdraví a figúre sa rozhodol aj doma. 

Galéria: Raper Majself so svojou rodinou
Obrovská radosť slovenského rapera: Nemohol som tomu uveriť a... Veľká novinka! (Zdroj: Martin Bublavý )
„Pomáhal mi ich kanál na Youtube, sledoval som videá, cviky a snažil som sa cvičiť simultánne s ním. Plus mi pomáhal tréner Adam, ktorý mi robil individuálne tréningy. Ale predsa len som nemal doma dostatok vybavenia, trebárs chrbát som si nevedel 3 mesiace dobre odcvičiť, takže ako som sem prišiel, hneď som išiel na stroje,” prezradil Majself, ktorý bol hneď v prvý deň naozaj mimoriadne nabudený a dal si poriadne do tela. 

Na to, aby sa doma neulieval, dohliadala aj jeho manželka Julka, ktorá trénuje každý deň a je v perfektnej forme. „Veľmi poctivo cvičí, je pre mňa motivácia, aby som to neflákal,” priznal sympatický raper. Okrem svojej postavy však makal aj po hudobnej stránke a nezastavila ho ani korona. 

Majself sa vo fitku hneď vrhol na stroje
Zobraziť galériu (5)
Majself sa vo fitku hneď vrhol na stroje  (Zdroj: Martin Bublavý )

Poriadny tréning vo fitku mu počas domácej karantény chýbal, hoci poctivo cvičil aj doma
Zobraziť galériu (5)
Poriadny tréning vo fitku mu počas domácej karantény chýbal, hoci poctivo cvičil aj doma  (Zdroj: Martin Bublavý )

Pre fanúšikov tak má naozaj skvelú správu. „Našťastie som urobil jednu zásadnú vec - kúpil som si vybavenie na nahrávanie domov. Bolo to jedno z najlepších rozhodnutí. Som produktívnejší, môžem pracovať presne v momente, keď ma chytí kreatívna vlna. Takže album bude určite tento rok, pilne na ňom pracujem,” uviedol Majself pre Topky.  

Reč, samozrejme, padla aj na to, ako koronu vnímal. V deň, keď Slovensko hlásilo prvý prípad, sa totiž vrátil z Thajska, kde už vírus úradoval. Ak vás zaujíma, ako prežíval prvotný šok, ako sa zmieril so zrušenými koncertmi a vyrovnal s celou situáciou okolo sťažených podmienok pre umelcov, pozrite si náš video-rozhovor vyššie! 

Viac o téme: Majself
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu