Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ex Borisa Kollára na korona-karanténu kašle: Pred týždňom sa vrátila z rizikovej krajiny a... Veselo si natáča seriál!

Expartnerka Borisa Kollára, česká herečka Kateřina Brožová na preventívnu karanténu kašle. Zobraziť galériu (5)
Expartnerka Borisa Kollára, česká herečka Kateřina Brožová na preventívnu karanténu kašle.

PRAHA - Zatiaľ čo na Slovensku sa minulý týždeň zaviedol rad prísnych opatrení v súvislosti so zúriacim koronavírusom, u našich západných susedov až také radikálne obmedzenia nenastali. No malo by byť v každého vlastnom záujme dodržiavať preventívnu karanténu, aby vážny vírus neroznášal ďalej.

Česká herečka Kateřina Brožová, ktorá bola v minulosti partnerkou Borisa Kollára, však zjavne na prevenciu zvysoka kašle. Len minulý týždeň sa totiž vrátila zo španielskej Malagy, no nezavrela sa v byte, ale rovno z dovolenky sa vrhla na natáčanie seriálu FTV Prima Modrý kód. „Som dávno doma. Bola som tam len na otočku. Som v poriadku,“ napísala webu Super.cz.

Galéria: Kateřina Brožová

Je síce pravda, že herečka sa do Česka vrátila ešte pred nariadením povinnej dvojtýždennej karantény, ale po jej návrate bolo práve Španielsko vyhlásené za jednu z 15 rizikových krajín, v ktorej sa koronavírus šíri nebezpečnou rýchlosťou. Pre svoje dobro a dobro všetkých v jej okolí tak radšej mala zostať sedieť doma a neohrozovať okolie. 

Lebo síce teraz sa Brožová cíti v poriadku, ale príznaky nebezpečného vírusu sa môžu ozvať aj o niekoľko dní neskôr, veď nie je žiadnym tajomstvom, že inkubačná doba COVID-19 trvá až dva týždne. Navyše ani pri nakazení nemusí herečka pociťovať absolútne žiadne symptómy, no vírus prenáša ďalej. Prosíme, buďme zodpovední k sebe a k svojmu okoliu!

Aktuálne informácie o KORONAVÍRUSE na Slovensku nájdete TU»

Viac o téme: Boris KollárKateřina Brožová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu