Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Prestížny ples zostane bez hviezdy večera: Zdravotné ťažkosti českej legendy!

Evu Pilarovú trápia pretrvávajúce zdravotné ťažkosti. Zobraziť galériu (5)
Evu Pilarovú trápia pretrvávajúce zdravotné ťažkosti.

PRAHA - S týmto rozhodne nepočítali! Prestížny Česko-Slovenský ples, ktorý sa každoročne koná v pražskom Obecnom dome, musí narýchlo meniť plány. Kvôli zdravotným ťažkostiam totiž prišli o jednu z hviezd večera, speváčku Evu Pilarovú (80).

Česko-Slovenský ples patrí k jedným z najvyhľadávanejším a každoročne láka hostí nielen skvelou atmosférou, ale aj bohatým programom so zaujímavými hosťami. Tento rok sa však organizátori len pár týždňov pred veľkolepým večerom pasujú s nepríjemným problémom.

Jedným z lákadiel večera mala totiž byť legendárna česká speváčka Eva Pilarová, ktorá mala svojím vystúpením spestriť hudobný program v sále. Avšak, nestane sa tak. Na oficiálnej stránke plesu to potvrdil organizačný tím: „Eva Pilarová, bohužiaľ, z dôvodov pretrvávajúcich zdravotných ťažkostí na tohtoročnom Česko-Slovenskom plese nevystúpi. Pani Pilarovej prajeme skoré uzdravenie.”

80-ročná speváčka podstúpila na jeseň minulého roka operáciu obličiek.
Zobraziť galériu (5)
80-ročná speváčka podstúpila na jeseň minulého roka operáciu obličiek.  (Zdroj: Profimedia)

Speváčka v polovici októbra podstúpila operáciu obličiek a odvtedy dodržiava pokojový režim, aby sa čo najskôr zotavila. Už vtedy zrušila niekoľko vystúpení a oddychovať plánovala až do konca novembra. Zdá sa však, že ani táto pauza Pilarovej nestačila na to, aby sa poriadne zotavila. Legenda českej hudby tak musela s predstihom svoje vystúpenie v Obecnom dome v Prahe zrušiť.

Eva Pilarová musí, podobne ako pred časom Karel Gott, rušiť plánované koncerty.
Zobraziť galériu (5)
Eva Pilarová musí, podobne ako pred časom Karel Gott, rušiť plánované koncerty.  (Zdroj: TASR)

Či namiesto Evy Pilarovej zaradia organizátori do programu vystúpenie inej hviezdy, zatiaľ známe nie je. Česko-Slovenský ples otvorí svoje brány už 8. februára.

Viac o téme: Eva Pilarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu