Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zásadná ZMENA v zdravotnom stave Evy Pilarovej (80): Po 4 mesiacoch na nemocničnom lôžku... Prvá pozitívna správa!

Zdravotný stav Evy Pilarovej za, zdá sa, lepší. 
Zobraziť galériu (4)
Zdravotný stav Evy Pilarovej za, zdá sa, lepší. (Zdroj: TASR - Bohdan Kopčák)

PRAHA - Českej hudobnej legendy sa zdravotné problémy akosi nechcú pustiť. V uplynulom roku Eva Pilarová (80) absolvovala operáciu obličiek. Po zdanlivo rutinnej operácii však prišli veľké komplikácie, ktoré speváčku opäť pripútali na nemocničné lôžko. Po dlhých 4 mesiacoch však nastala v jej stave zásadná zmena a s ňou prvá pozitívna správa!

Galéria: Eva Pilarová

Po operácii obličiek, ktorú Eva Pilarová absolvovala ešte na jeseň minulého roka a strachu z akútnej leukémie, je speváčka už niekoľko dní opäť pripútaná na nemocničné lôžko. Po zdanlivo rutinnej operácii, kedy jej voperovali stent (výstuž, ktorá zaisťuje dostatočný prietok krvi), totiž nastali nečakané komplikácie. 


Obrovské zdravotné problémy Evy Pilarovej: Opäť pripútaná na nemocničné lôžko... Nemôže chodiť ani sedieť!


Umelkyni začali opúchať nohy a pre zle fungujúcu lymfu nemohla chodiť ani sedieť. Za všetko mohol zápal, ktorý sa vytvoril po spomínanom zákroku. Pilarová tak musela ísť dvakrát do nemocnice na infúzie na oddelenie nefrológie. 

Pri poslednom pobyte sa lekári pokúsili známu Češku postaviť na nohy. A podarilo sa! „Eva už dvakrát stála konečne späť na vlastných nohách. Povzbudilo ju to v ďalšom cvičení,“ povedal Blesku speváčkin manžel Jan Kolomazník. Prajeme skoré uzdravenie!

Viac o téme: Eva Pilarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu