Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Obrovské zdravotné problémy Evy Pilarovej: Opäť pripútaná na nemocničné lôžko... nemôže chodiť ani sedieť!

Eva Pilarová je opäť v starostlivosti lekárov. Zobraziť galériu (4)
Eva Pilarová je opäť v starostlivosti lekárov. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Zdá sa, že zdravotné problémy Evy Pilarovej (80) nie a nie ustúpiť. Po operácii obličiek, ktorú absolvovala ešte na jeseň minulého roku a strachu z akútnej leukémie, ktorá sa našťastie nepotvrdila, je speváčka opäť v nemocnici.

Môžu za to problémy, ktoré Pilarovú aktuálne trápia natoľko, že ju priviedli až do Všeobecnej fakultnej nemocnice na Karlovom námestí. Pre zle fungujúcu lymfu jej opúchajú nohy a spevácka diva nemôže ani chodiť či sedieť. Jej hospitalizácia bola preto nevyhnutná.

Galéria: Eva Pilarová

Za všetko s najväčšou pravdepodobnosťou môže zápal, ktorý sa vytvoril po operácii obličky, ktorú Pilarová podstúpila ešte v októbri. Lekári jej vtedy nariadili pokojový režim a speváčka musela chtiac-nechtiac zrušiť naplánované koncerty.

Eva Pilarová musel zrušiť naplánované koncerty.
Zobraziť galériu (4)
Eva Pilarová musel zrušiť naplánované koncerty.

Len prednedávnom sa zase objavili správy o tom, že u speváčky je podozrenie na akútnu leukémiu, ktorej minulý rok podľahol aj jej kolega Karel Gott (†80). Speváčka tak musela podstúpiť bolestivý odber kostnej drene. Vyšetrenia nakoniec zákernú chorobu vylúčili. Rady lekárov Pilarová aj naďalej berie s vážnosťou a dúfa, že sa jej čoskoro podarí so zdravotnými problémami zatočiť. „Inak to ani nejde. Stále verím, že bude lepšie,” povedala pre český Blesk.

U Evy Pilarovej mali lekári podozrenie na akútnu leukémiu, ktorej minulý rok podľahol aj jej kolega Karel Gott.
Zobraziť galériu (4)
U Evy Pilarovej mali lekári podozrenie na akútnu leukémiu, ktorej minulý rok podľahol aj jej kolega Karel Gott.  (Zdroj: TASR)

Oporou jej je hlavne manžel Jan Kolomazník (67), ktorý do nemocnice zavíta aj dvakrát denne a dbá na to, aby jeho polovičke nič nechýbalo a dostalo sa jej tej najlepšej možnej starostlivosti. „Lekári mi sľúbili, že ma čoskoro pustia domov,” pochválila sa Pilarová, ktorej zo všetkého najviac chýba jej starý život. Naďalej však dúfa, že sa jej časom predsa len podarí na koncertné pódiá vrátiť. Kedy a či sa tak stane, to si dnes netrúfa odhadnúť nikto.

Viac o téme: Eva Pilarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu