Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Eva Pilarová opäť v rukách lekárov: Podozrenie na leukémiu!

Eva Pilarová a Karel Gott (†80). Zobraziť galériu (4)
Eva Pilarová a Karel Gott (†80). (Zdroj: TASR)

PRAHA - Len pred nedávnom sme našich čitateľov informovali o tom, že organizátori prestížneho Česko-Slovenského plesu museli zmeniť plány. Kvôli pretrvávajúcim zdravotným komplikáciám svoje vystúpenie zrušila spevácka legenda Eva Pilarová (80). Tá najnovšie opäť skončila v rukách lekárov, ktorí prišli s hrôzostrašným podozrením na leukémiu, ktorej v októbri minulého roka podľahol Karel Gott (†80).

Ako informoval český Blesk, speváčka musela podstúpiť odber kostnej drene, keďže sa lekárom nepozdával stav jej krviniek. Tá najhoršia možná správa sa však tentokrát chvalabohu nepotvrdila. „Našťastie mi povedali, že leukémiu nemám. Som od detstva chudokrvná,” vyjadrila sa pre spomínaný portál Pilarová. „Sme radi, že sa nič zlé nepotvrdilo,” dodal jej manžel Jan Kolomazník.

Eva Pilarová musela podstúpiť odber kostnej drene. Lekári mali podozrenie na Leukémiu.
Zobraziť galériu (4)
Eva Pilarová musela podstúpiť odber kostnej drene. Lekári mali podozrenie na Leukémiu.  (Zdroj: Profimedia)

Ešte v polovici októbra si speváčka musela poležať v nemocnici kvôli problémom s obličkami. Nasledovalo niekoľko zrušených koncertov a vystúpení, keďže potrebovala pokoj, aby sa zotavila. Zdravotné komplikácie ju však evidentne sužovať neprestali.

Najväčšou oporou je pre Evu aktuálne jej manžel, ten sa snaží pomôcť zo všetkých síl. „Sľúbil som jej predsa, že sa o ňu postarám, Povedali sme si pri obrade, že v dobrom aj zlom. A to platí,” vyhlásil pre Blesk Kolomazník. 

Česká spevácka legenda sa neustále pasuje so zdravotnými problémami.
Zobraziť galériu (4)
Česká spevácka legenda sa neustále pasuje so zdravotnými problémami.

Viac o téme: Eva Pilarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu