Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Obrovský strach o českého herca: Zrušené predstavenia, 2 týždne nezvestný!

Bohumil Klepl Zobraziť galériu (5)
Bohumil Klepl (Zdroj: česká televize)

PRAHA - Nevedia, čo s ním je! Ešte koncom septembra Bohumil Klepl (60) skolaboval v divadle rovno pred divákmi a pre zlý zdravotný stav dostal stopku. Odvtedy sa na verejnosti prestal objavovať a jeho účasť bola zamietnutá ako na spoločenských akciách, tak aj v ďalších divadelných predstaveniach...

Rovnako to najnovšie dopadlo aj s fotením pre český charitatívny kalendár. O dôvodoch, prečo herec spolupracovať nebude, dokonca nič nevedel ani PR manažér projektu. Podľa portálu Blesk.cz, ktorý informáciu priniesol, sa s Kleplovou účasťou už nepočíta ani do budúcna a ide o definitívne stanovisko.

To však ani zďaleka nie je všetko. Bohumil má údajne už takmer dva týždne vypnutý telefón a nedá sa s ním skontaktovať, čo potvrdila aj herečka Alice Bendová. „Vôbec neviem, čo s ním je. Nemôžem sa mu dovolať,“ priznala pre spomínaný portál. Podľa dostupných informácií by za všetkým mala byť jeho nehoda, ktorá sa stala ešte v lete a, bohužiaľ, doteraz sa z nej nezotavil.


Hrozivá nehoda známeho herca: Na motorke vletel do autobusu... Rýchly prevoz do nemocnice!


Bohumil Klepl sa údajne ešte stále nezotavil z autonehody.
Zobraziť galériu (5)
Bohumil Klepl sa údajne ešte stále nezotavil z autonehody.  (Zdroj: FTV Prima)

Herec má údajne už takmer dva týždne vypnutý telefón.
Zobraziť galériu (5)
Herec má údajne už takmer dva týždne vypnutý telefón.  (Zdroj: falcon)

Klepl sa vtedy na skútri zrazil s autobusom a skončil s prepichnutými pľúcami. Po dvoch týždňoch sa na dosky divadla vrátil, no na javisku skolaboval. „Pozrite sa. Má 60 a má za sebou ťažkú nehodu, pri ktorej si prepichol pľúca. Z toho by sa ťažko dostával aj o 20 rokov mladší človek,“ povedal pre Blesk PR manažér divadla, ktorý si myslí, že hercov vtedajší návrat na divadelné dosky bol predčasný.

Viac o téme: Bohumil Klepl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu