Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Takmer päťdesiatnička Mauréry len v negližé a podväzkoch: Z tohto vám padne sánka!

Zuzana Mauréry Zobraziť galériu (8)
Zuzana Mauréry (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Wau, tá je ale sexi! Slovenská herečka Zuzana Mauréry (49) patrí k distingvovaným dámam, ktoré sa nepotrebujú pretŕčať polonahé len preto, aby zaujali. Ak si to však vyžaduje jej práca, všetky zábrany musia ísť bokom.

Zuzana Mauréry je jednou z najtalentovanejších herečiek, ktorú slovenský svet divadla a filmu má. Brunetka počas svojej bohatej kariéry stvárnila niekoľko nezabudnuteľných scénok a postáv, ktoré jej priniesli aj množstvo vzácnych ocenení v tejto oblasti.

Známu umelkyňu môžete momentálne vidieť v obľúbenom krimi seriáli Za sklom, v ktorom stvárňuje nekompromisnú štátnu tajomníčku „Kosatku“, zapletenú do niekoľkých nečistých obchodov s mafiánmi. Dôkazom toho môže byť aj včerajšia časť, v ktorej si strihla posteľovú scénu s pofidérnym obchodníkom so zbraňami – Drapákom.

Herečka Zuzana Mauréry ukázala krivky hodné pohľadu.
Zobraziť galériu (8)
Herečka Zuzana Mauréry ukázala krivky hodné pohľadu.  (Zdroj: TV JOJ)

Pri intímnej snímke sa Zuzana ukázala pred kamerami len v priliehavom negližé a sexi podväzkoch, v ktorých poodhalila krivky zaoblené na tých najsprávnejších miestach. Pri pohľade na jej dobre udržiavanú figúru by zrejme len málokto uveril, že tento rok v septembri oslávi už svoje 50-te narodeniny. Veď presvedčte sa o tom napokon aj vy sami!

Zuzana Mauréry je stále sexi kosť.
Zobraziť galériu (8)
Zuzana Mauréry je stále sexi kosť.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Zuzana Mauréry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu