Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ďalší prominentný sobáš na obzore: Známi Slováci sa zasnúbili, pozrite na ten prsteň!

Dáša „Mamba“ Šarközyová ukázala zásnubný prsteň. Zobraziť galériu (6)
Dáša „Mamba“ Šarközyová ukázala zásnubný prsteň.

BRATISLAVA – Bude sa vydávať! Známa speváčka a herečka Dáša „Mamba“ Šarközyová (28) prežíva najšťastnejšie obdobie svojho života. Pred pár dňami priznala, že je v radostnom očakávaní a dnes prekvapila opäť. Po 3 rokoch randenia povedala svoje Áno priateľovi tanečníkovi a hercovi Tonymu Poruchovi, ktorý ju požiadal o ruku.

Speváčka a herečka Mamba Dasha, známa zo šou X Factor či SuperStar, prežíva aktuálne šťastné obdobie. S tanečníkom Tonym Poruchom, s ktorým tvorí pár už tri roky, sa nielen, že stanú v novembri tohto roka po prvýkrát rodičmi, ale čoskoro aj manželmi. Zaľúbenci sa totižto pred niekoľkými minútami pochválili na sociálnej sieti, že sa zasnúbili. 

Speváčka zverejnila fotografiu, na ktorej sa držia za ruky a Dáši sa na prste ligoce krásny zásnubný prsteň. Všetko sa to zrejme udialo na hrade Devín, ktorý je na fotografii v pozadí. Pod záber pridala speváčka heštegy „ano“ a „poruchovci“ a tiež prsteň a srdiečka, čím dala jasne najavo, že so žiadosťou o ruku súhlasila. A potvrdila to aj Topkám: „Áno, zasnúbili sme sa a sme veľmi šťastní.“ Snúbencom srdečne gratulujeme. 

 

1.5.2018 #ano #poruchovci

Príspevok, ktorý zdieľa Mamba Dasha (@mambadasha),

Viac o téme: Dáša „Mamba“ Šarközyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu