Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Celebrity vyvetrali svojich milencov: Pozrite na tie šoubiznisové páriky!

Slovenské známe tváre vyvetrali polovičky. Zobraziť galériu (10)
Slovenské známe tváre vyvetrali polovičky.

BRATISLAVA – Hromadné rande! V utorok večer sa v našom hlavnom meste konala premiéra filmu Backstage, kde nechýbalo množstvo slovenských známych tvárí. Jednou z nich bol aj moderátor Andrej Bičan (42), ktorý prišiel do kina so svojou mladou milenkou, o čom sme vás včera informovali. Nebol však jediný, kto v spoločnosti po dlhom čase vyvetral svoju polovičku. Pozrite, kto s kým prišiel na akciu!

V utorok večer sa konala v istom nákupnom centre v Bratislave premiéra slovenského filmu Backstage, kde sa objavilo množstvo známych tvárí zo šoubiznisu. Najviac rozhodne zaujal moderátor Andrej Bičan, ktorý prišiel ruka v ruke so svojou mladučkou partnerkou Michaelou. A dokonca pred fotoaparátmi predviedli aj horúce bozky. Nebol však jediný, ktorý na premiéru prišiel so svojou polovičkou.

Peter Varinský s priateľkou Lenkou.
Zobraziť galériu (10)
Peter Varinský s priateľkou Lenkou.

Okrem Bičana prišiel so svojou priateľkou a kolegyňou z televízie Lenkou Perželovou aj markizácky športový moderátor Peter Varinský. Ten vyzeral, že mu blesky fotoaparátov neboli dvakrát príjemné. Akciu si tiež nenechal ujsť ani spevák Martin Madej (30), o ktorom sme vás nedávno informovali, že sa čoskoro stane otcom. S bývalou superstaristkou Paulínou Ištvancovou čakajú spolu prvé bábätko. Hoci tento fakt dlho tajil, teraz svoju priateľku a jej rastúce bruško hrdo ukazoval.

Rovnako tak pozornosť pútala aj sexi tanečnica Dominika Rošková, ktorá sa do povedomia verejnosti dostala vďaka poslednej tanečnej šou Let´s Dance. Pár dní po jej skončení sme ju prichytili na akcii po boku známeho podnikateľa Jaroslava Packu. Vtedy sa kráska nevedela akosi vykoktať, či tvoria pár. No odvtedy ubehlo dosť času a v utorok sa spolu objavili vonku opäť a ich gestá boli opäť veľavravné.

Dominika Rošková s Jaroslavom Packom.
Zobraziť galériu (10)
Dominika Rošková s Jaroslavom Packom.

Rovnako tak na akcii nechýbal ani spisovateľ Jozef Heriban, ktorý sa nedávno rozviedol s moderátorkou Alenou Heribanou. Od začiatku tohto roka ho však už niekoľkokrát bolo vidieť v spoločnosti inej ženy-  Vandy Turekovej. A aj na túto premiéru opäť prišli spoločne. Zrejme nik by sa nečudoval, keby ich kamarátsky vzťah časom prerástol aj do niečoho hlbšieho, ak sa tak už nestalo.

Premiéru filmu si prišla pozrieť aj tanečnica známa zo šou Miliónový tanec - Melánia Kasenčáková. Tá po svojom boku mala v ten večer dcérku Zaru a talianskeho partnera, producenta Enrica. Slovenský film si nenechala ujsť ani bývalá finalistka súťaže krásy Miss Universe SR z roku 2009 Silvia Križanová, známa ako Sisa Kr. Na premiéru prišla s priateľom Tomášom, s ktorým čaká svoje prvé bábätkoFotografie si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Viac o téme: Andrej BičanPeter VarinskýDominika Rošková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu