Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Už ju neskrýva: Bičan vyvetral svoju mladučkú milenku a... Fúú, to sú ale vášnivé bozky!

Andrej Bičan prišiel do kina s mladučkou partnerkou Miškou. Zobraziť galériu (77)
Andrej Bičan prišiel do kina s mladučkou partnerkou Miškou. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Už si ju vodí aj do spoločnosti! Začiatkom decembra minulého roka šoubiznisom otriasla správa, že Andrej Bičan (42) sa po 11 rokoch manželstva rozvádza. A nielen to. Najavo vyšiel aj fakt, že moderátor má za matku svojich dvoch detí už nejaký ten čas aj náhradu. Jeho partnerkou je aktuálne len 23-ročná Michaela, ktorá s moderátorom už viac ako rok dokonca zdieľa spoločnú domácnosť. Odkedy sa táto správa prevalila, dvojica sa v spoločnosti príliš neprezentovala a svoju lásku radšej skrývali v súkromí... Až doteraz!

Bičan si svoju mladučkú partnerku priviedol na utorkovú premiéru filmu Backstage, kde sa ukázalo množstvo ďalších známych tvárí. Andrej s Michaelou však upútali väčšinu pozornosti na seba, keďže sa bok po boku na verejnosti objavili prvýkrát, odkedy prasklo, že tvoria pár. Moderátor bol vtedy na otváraní lyžiarskej sezóny v Tatrách, kde ho sprevádzala práve mladá brunetka.

Hoci sa v ten večer nebránili menším nežnostiam a Andrej bol napokon nútený priznať rozvod, s Michaelou sa viac už neukazoval. Teda až na spoločnú fotografiu na Facebooku, ktorá okamžite začala kolovať v médiách. „Info dňa: Squash Miška vs. Andrej 2:3. Nič nie je lepšie, ako si po sviatkoch dobre zašportovať,“ napísal vtedy spokojne k prvej verejne zdieľanej spoločnej snímke.

Dnes je už ale všetko inak a dvojica sa zjavne rozhodla svoj vzťah prezentovať aj v spoločnosti. Partneri veselo pózovali prítomným fotografom a zdalo sa, že im pozornosť absolútne neprekáža. Pred objektívmi dokonca predviedli aj intímne bozky, aké si doteraz nechávali len pre chvíle v súkromí svojej domácnosti. Nuž, vyzerá to tak, že odteraz budeme sexi Michaelu v spoločnosti stretávať častejšie...

Takýto vášnivý bozk si Andrej Bičan dal pred objektívmi fotoaparátov s priateľkou Miškou.
Zobraziť galériu (77)
Takýto vášnivý bozk si Andrej Bičan dal pred objektívmi fotoaparátov s priateľkou Miškou.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Andrej Bičan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu