Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Koniec dohadom! Heriban ruka v ruke s milenkou: Tvoria pár

Vanda Tureková a Jozef Heriban Zobraziť galériu (12)
Vanda Tureková a Jozef Heriban

BRATISLAVA – Minulý rok v septembri sa prevalila šokujúca informácia o krachu jedného z najharmonickejších párov nášho šoubiznisu. Po 40-tich rokoch svoj vzťah ukončili moderátorka Alena Heribanová (63) a spisovateľ Jozef Heriban (64). Hoci tvrdili, že za rozchodom nie je nikto tretí, po 4 mesiacoch sa práve spisovateľ objavil v spoločnosti s „novou partnerkou” Vandou Turekovou (45). A teraz sa s ňou objavuje pravidelne. V pondelok večer sme ich dokonca prichytili držiac sa ruka v ruke.

Spisovateľ Jozef Heriban sa v posledných mesiacoch objavuje v spoločnosti s novou ženou po svojom boku - Vandou Turekovou. Videli sme ich na Krištáľovom krídle, či premiére seriálu Inšpektor Max. Vtedy tvrdili, že sa poznajú iba krátko, a to zo spoločenského klubu, a sú priateľmi. „Vandu Turekovú som spoznal pred tromi týždňami na silvestrovskej milonge. Sme členmi spoločenského klubu argentínskeho tanga,“ uviedol koncom januára pre topky Heriban. Najnovšie to však vyzerá úplne inak.

V pondelok večer sa spolu opäť objavili v spoločnosti. Tentokrát na premiére filmu Dubček. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby sa však Heriban a Tureková nedržali za ruky ako milenci, pri čom ich prichytil náš fotograf. Preto nás zaujímalo, či už tvoria oficiálne pár. Odpoveď sme do týchto chvíľ od spisovateľa nedostali. Ale pri pohľade na dvojicu je zjavné, že ich vzťah je viac ako kamarátsky a sympatie i náklonnosť k tomu druhému už neskrývajú ani na verejnosti. Prajeme, nech im to vydrží...

Vanda Tureková a Jozef Heriban ruka v ruke na verejnosti.
Zobraziť galériu (12)
Vanda Tureková a Jozef Heriban ruka v ruke na verejnosti.

                                                                

Viac o téme: Jozef HeribanVanda Tureková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu