Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Tehotenský boom v slovenskom šoubiznise: Aj táto sexi kráska je v tom!

Silvia Križanová Zobraziť galériu (9)
Silvia Križanová (Zdroj: Instagram S.K.)

BRATISLAVA – Bude z nej mama! Ako topky.sk najnovšie zistili, do kategórie známych mamičiek v radostnom očakávaní pribudla aj bývalá finalistka súťaže krásy Miss Universe SR z roku 2009 Silvia Križanová (30), známa ako Sisa Kr. S priateľom Tomášom sa tak čoskoro dočkajú prvého spoločného potomka.

Šoubiznis sa opäť rozrastie! Silvia Križanová, ktorá sa v roku 2009 zúčastnila súťaže krásy Miss Universe SR, rozhodne nepatrí k hanblivým typom žien. Svedčí o tom množstvo sexi fotiek, ktoré zverejňuje na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Najnovšie jej však pribudol záber, ktorý mnohých prekvapil. Kráska sa totiž pochválila rastúcim bruškom. Tmavovláska bude čoskoro mamou. „Áno, som tehotná, v 4. mesiaci, bábätko bolo plánované. Pohlavie ešte nevieme,“ priznala topkám Silvia.

Zaujímalo nás preto, či s priateľom Tomášom plánujú aj svadbu. „Svadbu neplánujeme, nakoľko som oslavovala teraz 30-tku a nebolo to jednoduché v takom stave, čiže na svadbu si tak skoro netrúfam, ale viac-menej uvidíme, čo príde, nie je to najpodstatnejšie. Skôr, aby všetko dobre dopadlo,“ netají bývalá modelka, ktoré priznáva, že zatiaľ ju nevoľnosti netrápia. „Doteraz som nemala žiadne zdravotné ťažkosti, možno trošku únava, ďalej sa snažím športovať, samozrejme s mierou a pod dohľadom, a tešíme sa, čo bude nasledovať,“ dodáva brunetka. Budúcej mamičke gratulujeme a prajeme najmä veľa zdravia.

Viac o téme: Silvia Križanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu