Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Týmto Slovákov poriadne naštve: Plačkovej odvážne vyjadrenie... Zarába vraj VIAC ako prezident!

Zuzana Plačková Zobraziť galériu (4)
Zuzana Plačková (Zdroj: Instagram ZP, Instagram KB)

BRATISLAVA - Fú, tak tá má teda poriadnu guráž! Časté ostré vyjadrenia Zuzany Plačkovej (26) na rôzne témy zrejme už neprekvapujú nikoho, kto kontroverznú blondínku sleduje aspoň občas. Pravidelne sa bez servítky pred ústami púšťa do známych či neznámych ľudí a pri 400 000 sledujúcich na Instagrame sa neštíti ani častého používania vulgarizmov. Známa playmate je skrátka poriadna "tlčhuba", ktorú ľudia práve pre jej vystupovanie buď milujú alebo nenávidia. Najnovšie však pozornosť zaujala mimoriadne odvážnym prehlásením!

Zuzana sa totiž stala novou blogerkou českého portálu Extra.cz. Tam plánuje čitateľom prinášať informácie zo svojho luxusného života, o ktorý sa nepochybne zaujíma množstvo ľudí, hlavne čo sa týka mladšej generácie. Blondínka má však poriadne "gule". Hneď úvodnú časť, kde sa verejnosti predstavuje, totiž doslova „zabila” skutočne šokujúcim vyjadrením, ktoré vyvedie z miery minimálne polovicu Slovákov.

„Mám 26 rokov a dosiahla som toho toľko, že to niektorým ľuďom príde nemožné. Zarábam mesačne viac než prezident,“ napísala Zuzana hneď na začiatok v článku, kde čitateľom objasňuje, kto vlastne je. A teraz si to predstavte. Podľa posledných prieskumov prezidentských platov by mal Andrej Kiska zarábať mesačne približne 9000€.

Zuzana Plačková si s manželom rada užíva pravidelné luxusné dovolenky v exotických destináciách.
Zobraziť galériu (4)
Zuzana Plačková si s manželom rada užíva pravidelné luxusné dovolenky v exotických destináciách.  (Zdroj: Instagram B.Š/ Instagram Z.P.)

Zuzane, ktorá odvážne tvrdí, že zarába viac ako prezident, teda musí na účte mesačne pribúdať poriadne mastná sumička, ktorá sa môže bez problémov vyšplhať až na 5-cifernú sumu. Za čo? Plačková je tvárou niekoľkých značiek a na sociálnych sieťach promuje množstvo odevných, kozmetických a rôznych iných produktov.

Navyše sa čas od času v spoločnosti mihne aj v úlohe moderátorky. Blondínka si teda užíva luxusný život tým, že je sama sebou a od ťažkej roboty sa rozhodne pretrhnúť nejde. Ako však sľúbila, o svoje know-how sa už čoskoro so svojimi fanúšikmi podelí. Na to sú už určite všetci zvedaví. 

Kedysi totiž podľa svojich slov dokázala zarobiť aj 10 tisíc eur za jediný deň. Zuzana sa objavila napríklad v šou Sladký život, kde poriadne ohŕňala nos nad ponukou istého hotela, že si má u nich vyskúšať prácu v reštaurácii a vo wellnesse. „10 tisíc eur za to, že si vyskúšaš pracovať,” povedala silikónke jej manažérka. „Desinu mám ale za deň,” dodala vtedy Plačková k honoráru, za ktorý bola ochotná to v hoteli skúsiť. 

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu