Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Zuzana Vačková (49) taká rajcovná ešte nebola: Aha, takto vyzerá jej vyzreté telo v podprsenke a gaťkách!

Zuzana Vačková Zobraziť galériu (6)
Zuzana Vačková (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Čím staršia, tým rajcovnejšia. Presne to platí o Zuzane Vačkovej (49), ktorej postavu môžu závidieť aj o polovicu mladšie ženy. O svoj zovňajšok sa však blondínka príkladne stará – no a výsledok naozaj stojí za to! Dôkazom môže byť jej najnovšia fotografia, na ktorej herečka ukázala svoje telo len v gaťkách a podprsenke... Fúha, to je ale šupa!

Zuzana Vačková môže byť príkladom ženy, ktorá doslova zreje ako víno. Hoci len nedávno oslávila už svoje 49-te narodeniny, vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým. Blondínka sa totiž stále môže pýšiť mladistvou vizážou a priam závideniahodnou postavičkou.


Prekvapenie od Vačkovej: Priznala skrášľujúce zákroky!


Nič nie je ale zadarmo a svoje o tom vie aj samotná herečka, ktorá vedie aktívny život, pravidelne cvičí, zdravo sa stravuje, no a k dokonalej figúre si dopomáha aj prostredníctvom rôznych skrášľujúcich procedúr. Ich čaro vyskúšala aj v týchto dňoch, keď si ľahla pod takzvaný LPG prístroj, ktorý spevňuje telo a vyhladzuje celulitídu.

Na tom by samozrejme nebolo nič zvláštne, no Zuzka sa tentoraz cvakla aj v špeciálnom priehľadnom obleku, pod ktorým jej bolo vidieť presvitajúce gaťky i podprsenku. Zverejnenej fotografii sa potešili najmä jej mužskí priaznivci, ktorí jej sexi krivky vychválili do nebies. Nuž a v konečnom dôsledku sa im ani nečudujeme!

Viac o téme: Zuzana Vačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu