Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Zrelá moderátorka (39) bez hanby v spoločnosti: Všetkým ukazovala holé prsia!

Vyzretá moderátorka všetkým v spoločnosti ukazovala holé prsia. Zobraziť galériu (5)
Vyzretá moderátorka všetkým v spoločnosti ukazovala holé prsia. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Bez hanby naostro! To, že obdarená česká moderátorka Eva Decastelo (39) nie je žiadna hanblivka, je už dávno všetkým jasné. Kontroverzná brunetka totiž permanentne odhaľuje svoje telo – a to dokonca aj v prípadoch, keď sa to absolútne nehodí. Stalo sa tak aj na nedávnej akcii v Prahe, kde všetkým prítomným v plnej kráse naservírovala svoje kompletne holé vnady.

Eva Decastelo sa do povedomia verejnosti zapísala najmä vďaka českej verzii reality show Big Brother, v ktorej vystupovala ako moderátorka. Divákov sprevádzala aj v rannej relácii Snídaně s Novou a pôsobila tiež i v hudobnej televízii Óčko. Okrem toho sa brunetka objavila aj v niekoľkých zahraničných filmoch a seriáloch ako príležitostná herečka.


Pornominulosť známej českej moderátorky: Ako to vysvetlí deťom?!


Decastelo u našich susedov predstavuje pomerne kontroverznú osobnosť  – a  to nielen pre erotické akty, ktoré v minulosti nafotila, ale predovšetkým aj štýlom, akým sa na verejnosti neustále prezentuje. Svojej povesti neostala nič dlžná ani tentoraz, keď sa na istú prominentnú akciu v Prahe vybrala v odvážnych šatách, pod ktoré si navyše nezobrala podprsenku.

Jej presvitajúce holé prsia tak na prítomných pánov pôsobili doslova ako dva magnety. Hoci je Evin dekolt aj po dvoch deťoch a napriek blížiacej sa štyridsiatke stále hoden pohľadu, musíme skonštatovať, že do spoločnosti sa takýto extravagantný „výstrelok“ absolútne nehodí.

Obdarená moderátorka Eva Decastelo v spoločnosti bez hanby predviedla svoje kompletne nahé vnady.
Zobraziť galériu (5)
Obdarená moderátorka Eva Decastelo v spoločnosti bez hanby predviedla svoje kompletne nahé vnady.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Eva Decastelo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu