Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Odpadnete! Schudnutá Vačková (49) sa vyzliekla: Ukázala sexi postavu v plavkách

Zuzana Vačková Zobraziť galériu (8)
Zuzana Vačková

BRATISLAVA - Takáto rajcovná snáď ešte nebola! Známa herečka Zuzana Vačková (49) už roky ohuruje mladistvou vizážou. O svoj vzhľad a telo sa poctivo stará. V poslednej dobe sa jej totiž podarilo zhodiť prebytočné kilá a vyformovať svoju figúru do ešte krajšej podoby. A teraz ju s hrdosťou odhalila. V plavkách predviedla sexi krivky. Pozrite!

Stále viac sexi! Aj keď slovenská herečka Zuzana Vačková o rok oslávi 50-tku, na svoj vek rozhodne nevyzerá. V posledných rokoch dokazuje, že vek je naozaj len číslo. Už dlhší čas si totiž udržiava skvelú vizáž a mnohé ženy by jej mohli len v tichosti závidieť.

Za posledný mesiac sa umelkyňa rozhodla zhodiť prebytočné kilá a výrazne schudla, čo sa podpísalo aj na jej výzore. A svojou úžasnou vylepšenou postavou sa pochválila aj na sociálnej sieti, kam pridala poriadne odvážny záber. Herečka totiž fanúšikom odhalila svoje obdivuhodné ženské krivky iba v dvojdielnych úsporných plavkách. Plné prsia, ploché brucho i štíhlejší zadok a stehná sa nedali prehliadnuť. Veru, vyzerá skvelo a nemá sa za čo hanbiť. Veď posúďte sami! Fotografie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Zuzana Vačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu