Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Drsné slová Haberu a Krausa na adresu Drobnej: Je to pi*ovina!

Pavol Habera a Emma Drobná Zobraziť galériu (5)
Pavol Habera a Emma Drobná

BRATISLAVA - Fúha, to je teda poriadny náklad! Pavol Habera (55) je známy nielen ako hudobník, ale i ako nekompromisný kat v speváckej súťaži Superstar, kde mladým talentom vždy na rovinu povie to, čo si o nich myslí. Prednedávnom sa líder kapely Team stretol na jednom javisku s Janom Krausom (64), ktorý je zrejme jeho rovnakou krvnou skupinou. Servítku pred ústa si totiž väčšinou tiež nedáva a hostí vo svojej relácii vie často priviesť do úzkych. No a keď sa títo dvaja muži dajú do otvorenej debaty, je jasné, že z toho bude mimoriadna šou. Takto si podali mladých spevákov!

Obaja páni sa stretli na Janovej talkshow, kde bol Habera pozvaný ako hosť. Okrem ďalších rôznych tém Krausa zaujímalo, ako sa podľa porotcu majú finalisti zo speváckej súťaže po jej skončení. „Chytil sa, prosím ťa, vôbec niekto po Superstar?“ zvedavo sa vypytoval hudobníka, ktorý si okamžite spomenul na poslednú výherkyňu.

 „Na Slovensku sa uchytila Emma Drobná, bola víťazka, šikovná dievčina,“ zalichotil sprvu obávaný kat mladej speváčke a spomenul jej najnovší hit s tým, že je naspievaný v angličtine. O malú chvíľku sa však karta veľmi rýchlo obrátila. Moderátor sa Pavla totiž spýtal, čo hovorí na to, že naši umelci radi spievajú po anglicky.

„No že je to úplná...“ povedal Habera a odmlčal sa, na čo ho Kraus okamžite doplnil. „Pi*ovina,“ vyhlásil razantne bez cenzúry, na čo mu dal líder kapely Team za pravdu a spolu tak rozosmiali všetkých prítomných hostí. Nuž, toto zrejme mladých spevákov, ktorí svoje texty čoraz častejšie skladajú v angličtine, veľmi nepoteší. 

Viac o téme: Jan KrausPavol HaberaEmma Drobná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu