Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nový moderátor Superstar je známy: Návrat starej legendy!

Druhý moderátor Superstar je známy Zobraziť galériu (6)
Druhý moderátor Superstar je známy (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - A je to vonku! Len pred niekoľkými týždňami sa na verejnosť dostala informácia, že flek moderátorky novej série Česko-Slovensko hľadá Superstar dostala mladá kráska Jasmina Alagič. Iba tri dni pred štartom veľkolepej šou Markíza prezradila, kto bude počas celej súťaže stáť po jej boku a ujme sa postu jej pracovného partnera...

Lukratívne miestečko dostala česká hviezda Leoš Mareš, ktorý už skúsenosti s týmto projektom má. Superstar sa ujme už štvrtýkrát. „​SuperStar je Matka všetkých podobných šou. Naposledy som ju moderoval v roku 2011 a je mi cťou, že po siedmich rokoch opäť zažijem atmosféru priamych prenosov s množstvom talentovaných súťažiacich,“ povedal Leoš, ktorý sa na nasledujúce mesiace v spoločnosti nádejných umelcov zjavne teší.

Leoš Mareš bude Superstar moderovať opäť po siedmich rokoch.
Zobraziť galériu (6)
Leoš Mareš bude Superstar moderovať opäť po siedmich rokoch.

Ostrieľanému Marešovi bude po celý čas kontrovať Jasmina Alagič, pre ktorú ide o prvú skúsenosť s takýmto veľkým televíznym projektom. „Do projektu vstupujem s obrovským nadšením, energiou, ale zároveň s pokorou a rešpektom," povedala kráska, ktorú pre jej výrečnosť a temperament verejnosť čoraz častejšie prirovnáva k Adele Banášovej. 

 

Viac o téme: SuperstarLeoš MarešJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu