Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nová moderátorka Markízy: Neuveríte, odkiaľ ju môžete poznať!

Markíza zverí nový projekt novej tvári. Zobraziť galériu (5)
Markíza zverí nový projekt novej tvári. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - To je ale prekvapenie! V jarnej sezóne predstaví TV Markíza ďalší zo svetovo úspešných projektov. Novinka bude niesť názov Najväčší víťaz a hlavným cieľom bude pomáhať ľuďom zhodiť prebytočné kilá pod vedením profesionálnych trénerov a dohľadom lekára. Televízia už v týchto dňoch zverejnila aj meno moderátorky. Neuveríte, odkiaľ ju môžete poznať!

Jesenný úspech Extrémnych premien motivoval Markízu v skorý návrat „televízneho chudnutia“ aj tento rok. Nová šou, ktorá by sa mala objaviť už na jar, bude niesť názov Najväčší víťaz. Ide o licencovaný formát The Biggest Loser, ktorý sa v Amerike vysielal až 17 sezón. U nás sa šou po prvý raz objavila na obrazovkách verejnoprávnej televízie v roku 2009 pod názvom Supertelo.


Veľké prekvapenie na obrazovkách Markízy: Šmahela a Kalisovú vyšachovala speváčka!


Novinka o chudnutí by mala trvať približne štyri mesiace a postavená bude na obdobnom princípe ako známa reality šou Farma. Počas náročného chudnutia sa bude sledovať úsilie všetkých účastníkov naraz a ďalším, podstatne odlišným rozdielom v porovnaní s Extrémnymi premenami bude aj to, že hlavnou tvárou projektu sa nestane tréner, ale konkrétny moderátor.

Markíza v tomto prípade siahla po mene, ktoré rozhodne nie je žiadnym mediálnym nováčikom. Ide totiž o ostrieľanú spíkerku Moniku Zázrivcovú, ktorá je už 12 rokov neodmysliteľnou súčasťou rádia Expres. Brunetka tiež v RTVS moderuje detskú súťažnú reláciu Daj si čas a slovenským divákom môže byť známa aj z prvej série populárnej speváckej súťaže Slovensko hľadá Superstar, kde skončila tesne pred bránami finále. 

Monika Zázrivcová - SHS

Moderátorkou unikátneho projektu o chudnutí bude Monika Zázrivcová.
Zobraziť galériu (5)
Moderátorkou unikátneho projektu o chudnutí bude Monika Zázrivcová.  (Zdroj: STV, Rádio Expres, TV Markíza)

Monika Zázrivcová sa po prvý raz dostala do povedomia verejnosti ešte v prvej sérii speváckej súťaže Slovensko hľadá Superstar.
Zobraziť galériu (5)
Monika Zázrivcová sa po prvý raz dostala do povedomia verejnosti ešte v prvej sérii speváckej súťaže Slovensko hľadá Superstar.  (Zdroj: STV, Rádio Expres, TV Markíza)

Viac o téme: Monika ZázrivcováNajväčší víťaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu