Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

16 kíl navyše! Markizácku sexicu na tejto FOTO nespoznáte

Michala Kiripolská Zobraziť galériu (5)
Michala Kiripolská (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Neuveriteľná zmena! Markizácka sexica Michala Kiripolská (25), známa z uplynulej série Farmy, nie vždy ohurovala krásnou figúrou. V minulosti ju totiž trápili kilá navyše a zo svojej postavy mala vraj dokonca často aj depresie. Túto skutočnosť sa exfarmárka odhodlala ukázať vo forme foto koláže na svojej fanúšikovskej stránke na internete. Z jej premeny pôjdete do kolien!

Michala Kiripolská sa zviditeľnila v poslednej, deviatej sérii reality šou Farma. V markizáckej súťaži sa prebojovala až do samotného finále, ktoré síce nevyhrala, no za celé svoje pôsobenie si získala srdcia mnohých fanúšikov na Slovensku.


Markizácka kráska parádne schudla: Sexi postavičku ukázala len v spodnej bielizni!


So svojimi skalnými priaznivcami je brunetka stále v permanentnom kontakte a na sociálnych sieťach sa s nimi delí aj o zaujímavé fotografie z jej súkromia. Veľkú pozornosť si napríklad vyslúžil jej starší záber, na ktorom je Michala doslova na nepoznanie.

„Je to pre mňa kruté, ale musela som to dať von. Som šťastná, že som sa dala na správny životný štýl. Môj život sa v priebehu krátkeho času od základov zmenil, čo dokazuje aj táto fotografia. Trošku smiešna, viac-menej smutná,“ napísala otvorene exfarmárka, ktorú kedysi trápili nejaké tie kilá navyše. „Bola som nešťastná, slabá a mala som časté migrény, depresie, porovnávala som sa a vyhovárala,“ pokračovala ďalej.

Kiripolská však napokon dokázala prekonať samu seba, zamakala na sebe a výsledok je priam dych berúci. Známa dvojnásobná mamička má totiž dnes o celých 16 kilogramov menej, pýši sa ukážkovou postavičkou a doslova prekvitá. Nuž, kde je chuť a pevná vôľa, tam sa zrodí aj adekvátny rezultát a Miša je toho živým príkladom!

Viac o téme: FarmaMichala Kiripolská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu