Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hororové chvíle a potoky krvi: Hrozivé zranenie exmarkizáka!

Exmarkizák takmer prišiel o život. Zobraziť galériu (7)
Exmarkizák takmer prišiel o život. (Zdroj: TV Markíza, archív R. A, Facebook)

BRATISLAVA - Mohol vykrvácať! Bývalý účastník Farmy Roman Adamka (28) mal šťastie v nešťastí. Osudnou sa mu takmer stala jeho láska k hokeju. O jeho živote rozhodoval jediný centimeter!

Roman Adamka môže byť skalným priaznivcom Farmy známy z jej predposlednej série. No hoci drsnú reality šou nevyhral, tešiť sa aspoň môže z nadobudnutej základne nových sledovateľov na Facebooku a Instagrame, kde je so svojimi fanúšikmi v permanentnom kontakte. Včera sa s nimi napríklad podelil o jednu spomienku, z ktorej doslova behá mráz po chrbte!

„Presne dnes sú to dva roky. Vždy ma zamrazí, keď si spomeniem... Stačilo pár milimetrov k tepne a už sa z toho stáva život ohrozujúce zranenie,“ napísal Roman, ktorý k desivému príspevku zároveň pripojil aj autentickú fotografiu. „V druhej tretine sme dvaja spadli v bránkovisku a tretí padajúci hráč ma celou silou zasiahol korčuľou do sánky. Nôž z jeho korčule mi prešiel po ľavej strane krku. Okamžite ma oblial studený pot, ale až o pár sekúnd som si uvedomil, čo sa stalo, keď mi cez prsty začala pretekať krv," okomentoval ďalej tento hrozivý zážitok, ktorý sa odohral presne pred dvoma rokmi.

Korčuľa, našťastie, nezasiahla krčnú tepnu, no veľa nechýbalo.
Zobraziť galériu (7)
Korčuľa, našťastie, nezasiahla krčnú tepnu, no veľa nechýbalo.  (Zdroj: TV Markíza, archív R. A, Facebook)

Exfarmár mal však z pekla šťastie. Pre portál markiza.sk totiž dodal, že síce chýbalo naozaj len málo, no nôž krčnú tepnu napokon nezasiahol. „Okamžite mi volali záchranku a odviezli ma do nemocnice. Ranu mi zašili niekoľkými stehmi a bol som týždeň bez hokeja," uzavrel Adamka, ktorého hrôzostrašná skúsenosť pripomína aj nešťastné zranenie slovenského hokejistu Richarda Zedníka, keď mu protihráč nechtiac prerezal korčuľou krk a ľadovú plochu zaliali potoky krvi...

Viac o téme: FarmaRoman Adamka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu