Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Trojpodlažná luxusná vila známeho Slováka na predaj: Krištáľové lustre, solárium i mramorové sochy!

Vila známeho Slováka je na predaj. Zobraziť galériu (19)
Vila známeho Slováka je na predaj.

BRATISLAVA- Takto vyzerá nehnuteľnosť vo vnútri! Operný spevák Peter Dvorský (66) žil v bratislavskej Dúbravke v nadštandardnej vile s veľkou záhradou spolu s manželkou Martou 30 rokov. V týchto dňoch sa však rozhodol prepychové hniezdočko, kde nájdete nielen krištáľové lustre, ale aj solárium či mramorové sochy, predať. Aha, v akom prepychu žili!

Keď Peter Dvorský pred 30 rokmi postavil trojposchodovú vilu v Bratislave, zrejme ani len netušil, že raz sa ju rozhodne predať. Stalo sa. V týchto dňoch týždenník Plus7 dní zistil, že sa maestro svoj dom rozhodol predať. Na stránke, ktorá sa zaoberá predajom nehnuteľností, svieti inzerát o predaji jeho domu. Adresa v inzeráte súhlasi s tou, na ktorej má spevák s manželkou trvalý pobyt.

„Nadčasová 5 izbová vila s veľkou záhradou,“ píše sa v titulku inzerátu. Ide o vilu, ktorá má viac ako 400 metrov štvorcových a ponúka naozaj nadštandard s veľkými terasami a k tomu pozemok s rozlohou 1229 metrov štvorcových. Tento „barák“ sa nachádza v tichej lokalite v bratislavskej Dúbravke.

To, prečo sa jej  umelec snaží zbaviť, nevedno, no isté je, že pre dvoch ľudí je zrejme priveľká. Okrem toho sa operný spevák už v dôchodkovom veku v roku 2013 odsťahoval do Ríma, kde sa stal šéfom Slovenského inštitútu. Zrejme aj to bol jeden z dôvodom, prečo sa nemá čas starať o takú veľkú nehnuteľnosť .

„Vila je určená pre náročného klienta, ktorý dokáže oceniť nadčasovú architektúru domu. Predstavuje komfortné bývanie pre viac člennú rodinu,“ píše sa v inzeráte, ktorý ponúka dom na predaj. Trojpodlažný dom je zaujímavo dispozične riešený. Na 1. poschodí sa nachádza rodičovská izba, detská izba, hala, práčovňa-sušiareň, šatník, dielňa, kúpeľňa, WC, pivnica, zimná záhrada a schodisko. Na 2. podlaží je spoločenská miestnosť, hosťovská izba, kuchyňa, komora, jedáleň, hala, kúpeľňa, WC, sklad športových potrieb, garáž, terasa a schodisko a 3. podlažie má pracovňu a terasu.

V jedálni a v obývačke môžete vidieť krištáľové lustre, piano či nábytok v barokovom štýle a v priestrannej kúpeľni je okrem veľkej vane dokonca aj ležaté solárium. K domu patrí aj veľká záhrada, kde dominuje mramorová socha. Cena za túto nehnuteľnosť je dohodou. Fotografie domu a izieb si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Viac o téme: Peter Dvorský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu