Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Spálená Dvorská: Marta, veď si ako mrkva!

Marta Dvorská to prehnala s opálením. Zobraziť galériu (8)
Marta Dvorská to prehnala s opálením.

BRATISLAVA – Prehnala to! Dcéra operného speváka Petra Dvorského (61) – Marta (33) si začiatkom týždňa vyrazila do spoločnosti. Pri tej príležitosti si obliekla farebné šaty s výraznou potlačou. Všetkým prítomným hosťom však oveľa viac bil do očí neprirodzený odtieň jej pokožky. Vizážistka, ktorá kedysi randila so superstaristom Petrom Končekom (†26), bola totiž až prehnane oranžová. Žeby navštevovala príliš často solárium?

Neodhadla to! Marta Dvorská sa živí ako mejkap artistka. Jej povinnou výbavou by tak mali byť nielen šminky, ale aj estetické cítenie. Na to druhé podľa všetkého dcéra operného speváka nedávno zabudla. Pri pohľade na oranžový nádych jej pokožky by len málokto uveril, že sa slnila s mierou.

Marta teoreticky mohla prísť k opáleniu niekde na dovolenke. Oveľa viac pravdepodobné však je, že si k umelo vyzerajúcej pokožke dopomohla -  alebo si skôr uškodila - v soláriu. Dvorská by sa ale mala mať na pozore. Takéto vylepšovanie vzhľadu má za následok rýchlejšiu tvorbu vrások, vznik nie príliš vábnych fľakov a tiež aj ohrozenie zdravia. A to za tmavší odtieň pleti veru nestojí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu