Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prekvapivý pohľad na Martu Dvorskú: Pribratá a kompletne šedivá!

Marta Dvorská viditeľne pribrala. A navyše si dala prefarbiť vlasy na sivo. Zobraziť galériu (10)
Marta Dvorská viditeľne pribrala. A navyše si dala prefarbiť vlasy na sivo. (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Toto je vážne ona?! Dcéra operného speváka Petra Dvorského (63) na seba pred rokmi upútala pozornosť vzťahom so superstaristom Petrom Končekom (†26). Dnes sa Marta (35) v jednom z bratislavských nákupných centier živí ako mejkap artistka. A práve tam sa nášmu čitateľovi podarilo vizážistku nafotiť. Pohľad na ňu je po rokoch viac než prekvapivý - aktuálne totiž púta pozornosť šedivými vlasmi aj výrazne bacuľatejšou postavou.

O dcére Petra Dvorského – Marte – je známe, že sa živí ako mejkap artistka. Svoje služby ponúka v známom obchode so šminkami v jednom z bratislavských nákupných centier. Práve tam sa nášmu čitateľovi podarilo niekdajšiu priateľku superstaristu Petra Končeka nafotiť.

A pohľad na vizážistku je po rokoch dosť prekvapujúci, výrazne totiž zmenila imidž. Marta je známa tým, že rada mení farbu svojich vlasov. No účes, ktorý teraz nosí, nie je ani blond, ani tmavý, ba dokonca ani bláznivo ružový. Dnes púta pozornosť kompletne šedivou hlavou. No nebola to najšťastnejšia voľba. Vďaka experimentu totiž aktuálne pôsobí minimálne o 20 rokov staršie. 

Výraznou zmenou prešla s odstupom času aj maskérkina postava. Ako na fotkách vidno, na jej postavu sa rokmi nalepilo niekoľko kíl navyše. Tie sa sivovlasá slečna evidentne snaží maskovať tmavým oblečením. V práci totiž behala od hlavy po päty zahalená v čiernom. 

Marta Dvorská dnes púta pozornosť šedivými vlasmi a pribratou postavou.
Zobraziť galériu (10)
Marta Dvorská dnes púta pozornosť šedivými vlasmi a pribratou postavou.  (Zdroj: Tip čitateľa)


Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Viac o téme: Marta Dvorská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu