Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Koniec speváckej kariéry? Božský Kája Gott má nový job!

Spevák Karel Gott má v tomto roku veľké plány. Zobraziť galériu (6)
Spevák Karel Gott má v tomto roku veľké plány. (Zdroj: SITA)

PRAHA - Z koncertných pódií mieri rovno pred...! Niekoľkonásobný slávik Karel Gott je aj vo svojich 78-mich rokoch ako neriadená strela. Za všetko totiž hovorí jeho nový job, na ktorý sa hviezdny maestro nechal nahovoriť. Zavesí nebodaj spevácku kariéru na klinec?!

Úspešní speváci a hudobníci nelákajú len tvorcov v Hollywoode.  Aj slovenskí či českí režiséri občas siahli po tvári známej z koncertných pódií. Jednou z najvýraznejších osobností, ktorú najnovšie filmári zlanárili, je napríklad aj niekoľkonásobný zlatý slávik Karel Gott.

Ten by sa mal podľa najnovších zistení českej Sedmičky ocitnúť hneď v dvoch projektoch naraz. Prvým z počinov, v ktorom si zahrá, bude nová česko-slovenská rozprávka, ku ktorej už maestro stihol dokonca naspievať aj titulnú pieseň. Druhou v poradí by mala byť komédia, v ktorej si strihne jednu z hlavných úloh spoločne s ostrieľaným umelcom Jiřím Krampolom.

Formáty podobného typu pritom nie sú pre Gotta žiadnou novinkou. Už v minulosti sa totiž blysol ako nezabudnuteľný Lucifer v rozprávke Z pekla štěstí, vo filmoch a seriáloch, kde hral seba samého (Dědictví, Comeback, Nestyda), no a pred 43 rokmi mu dokonca prischla aj hlavná postava vo filmovom príbehu Hvězda padá vzhůru.

Maestro Karel Gott ako nezabudnuteľný Lucifer v rozprávke Z pekla štěstí.
Zobraziť galériu (6)
Maestro Karel Gott ako nezabudnuteľný Lucifer v rozprávke Z pekla štěstí.

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu