Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Dojímavý šok na koncerte Karla Gotta: Toto spevák absolútne nečakal!

Karel Gott Zobraziť galériu (4)
Karel Gott (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Minulý štvrtok sa na Zimnom štadióne Ondrej Nepelu uskutočnila jedna z najočakávanejších hudobných udalostí roka. S fenomenálnym turné Pošli to dál tam vystúpil legendárny Karel Gott (78), ktorý celú halu beznádejne vypredal. Z fantastického programu plného hviezd však neboli vo vytržení len diváci. Na záver sa dočkal prekrásneho prekvapenia aj sám "božský Kája".

Slovenská sochárka Jana Brisudová mu totiž po poslednom speváckom vystúpení odovzdala skutočne jedinečný dar. Umelkyňa vytvorila prekrásne dielo v podobe erbu z bronzu. „Bolo mi cťou vytvoriť erb pri príležitosti neopakovateľného koncertu výnimočného Karla Gotta,“ vyjadrila sa brunetka, ktorá svojím činom Gotta úplne dojala. Na soche totiž skombinovala prvky, ktoré sú so spevákom a jeho kariérou zásadne späté.

Karel Gott bol z daru od Jany Brisudovej nadšený.
Zobraziť galériu (4)
Karel Gott bol z daru od Jany Brisudovej nadšený.  (Zdroj: archív)

Dojímavý šok na koncerte
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: archív)

Okrem iniciálov v strede sa na erbe nachádza i slávik, husľový kľúč, Bratislavský lýra či exotická Lady Carneval. A čo na tento dar hovorí fenomenálny spevák? „V závere koncertu som celkom nečakane dostal darček od slovenskej sochárky Jany Brisudovej v podobe erbu, ktorý bol súčasťou koncertnej grafiky. Ako mi pani Brisudová povedala, nechala sa práve grafikou erbu inšpirovať a vytvorila umelecké dielo z bronzu, ktoré mi má pripomínať tento výnimočný bratislavský večer,“ povedal nadšený Gott.

„Je to pre mňa veľmi hodnotný dar, keďže sú na erbe vyobrazené a vymodelované prelomové symboly mojej speváckej dráhy. Toto umelecké dielo by som rád na svojich vystúpeniach využíval,“ priznal na záver a vzdal tak hold prekrásnej práci našej talentovanej umelkyne. 

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu