Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vtipálek Gott sa nezaprie: Takto pred tisíckami ľudí naložil Haberovi aj Čechom!

Karel Gott Zobraziť galériu (4)
Karel Gott (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Nemá len božský hlas a obrovskú charizmu, ale aj parádny zmysel pre humor! Vo štvrtok večer odohral Karel Gott (78) v Bratislave jedinečný koncert, kde si prizval množstvo známych slovenských osobností. Nechýbal medzi nimi ani Pavol Habera (55), z ktorého si maestro poriadne vystrelil. A keby len z neho!

Karel vystúpenie svojho speváckeho kolegu uviedol spoločnou fotkou, na ktorej Pavol pózuje vo svojich legendárnych rifľových šortkách. „Príde človek, ktorý ma v živote veľmi inšpiroval. Najmä v móde, musím povedať,“ prehlásil česko-slovenský fenomén, čím v niekoľkotisícovom publiku vyvolal salvu smiechu. Obávaný kat vzal žartík s nadhľadom a na starej snímke sa dobre bavil.

Božský Kája - koncert BA
 „Čakal som, akú habaďúru na mňa vymyslíte s tou fotkou. Ono na tej fotke som mal v podstate prvú verziu kraťasov, ale tie mi pripadali málo sexi, tak som si urobil ešte ďalšiu. To už boli v podstate slipy. Chcel som si to dať aj dnes, ale keďže sedíme, tak som sa na to radšej vyprdol. Ale viete čo... keď budete chcieť, ja vám ich pujčím. Strašne dobre to zaberá na baby,“ smial sa pred spoločným duetom Když muž se ženou snídá. 

Šortky Pavla Haberu sa stali nesmrteľnou legendou.
Zobraziť galériu (4)
Šortky Pavla Haberu sa stali nesmrteľnou legendou.  (Zdroj: Facebook KG)

Žartíky však nezostali len pri Paliho outfite. Na paškál si božský Kája vzal aj svojich českých spoluobčanov. „Viete, minule som hral v Tatranskej Lomnici. Ako každý Čech som navštívil Tatry, ale ako jeden z mála som sa z nich aj vrátil," okomentoval s nadsázkou horské nešťastia, na ktoré, bohužiaľ, často doplácajú práve naši susedia. Nuž, treba uznať, že Karel je skrátka prvotriedny profík a vie, ako divákov dostať do varu aj bez spevu!

Viac o téme: Karel GottPavol Habera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu