Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Morbídne slová Karla Gotta: Prehovoril o vlastnej smrti!

Karel Gott Zobraziť galériu (5)
Karel Gott (Zdroj: SITA)

PRAHA - Všetkých vydesil! Niekoľkonásobný zlatý slávik Karel Gott (78) je povestný svojím čiernym humorom. To, čo ale vypustil z úst na Českom plese, mnohých prítomných doslova šokovalo. Prehovoril totiž o vlastnej smrti!

„Som veľmi rád, že ma organizátori pozvali tento rok, a nečakali až na ďalší ročník. Pretože kto vie, čo so mnou bude a tiež, kde budem,“ presne takto znelo vyjadrenie božského Karla Gotta tesne po jeho vystúpení na nablýskanom Českom plese. Hoci je spevák známy svojím čiernym humorom, prítomným v sále rozhodne do smiechu nebolo.  


Náhla operácia Karla Gotta: Nádor na hrubom čreve?!


Všetci jeho známi aj fanúšikovia majú totiž stále v pamäti hrôzostrašné obdobie, ktorým si v novembri 2015 prešiel. Legendárnemu spevákovi vtedy diagnostikovali rakovinu lymfatického systému, nad ktorou síce po úspešnej liečbe zvíťazil, no vzhľadom k jeho veku a viditeľne slabšej kondičke jeho morbídne slová o vlastnej smrti všetkých doslova vydesili.

Aj napriek tomu, že maestro už nedisponuje takou kondíciou ako kedysi, vystúpenie sa nieslo vo veľkom štýle a žiadostivému davu dokonca odspieval aj „prídavok“. „Na maestrovi bolo vidieť, že je dosť unavený, ale bolo to fantastické. Keď je na javisku, tak vyzerá šťastne,“ opísala pre blesk.cz svoj zážitok jedna zo zúčastnených dám. „Pán Gott vystúpil už o 22:30, pretože bola obava, že by bol o polnoci už príliš unavený," informovala tiež organizátorka večera, ktorá zároveň dodala, že Gott do Obecného domu prišiel len krátko pred svojím vystúpením a hneď po ňom odišiel domov.

Na Českom plese prehovoril maestro Karel Gott o vlastnej smrti.
Zobraziť galériu (5)
Na Českom plese prehovoril maestro Karel Gott o vlastnej smrti.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu