Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nový párik v šoubiznise: Kráska z Let's Dance zbalila boháča... Aha, s kým randil predtým!

Nový párik v slovenskom šoubiznise. Zobraziť galériu (27)
Nový párik v slovenskom šoubiznise.

- Tento článok vás pred rokom zaujal najviac - BRATISLAVA – Ulovila biznismena! 9 týždňov sa zvŕtala na tanečnom parkete v markizáckej šou Let's Dance, kde ohurovala svojou krásnou tváričkou a dokonalým telom. Reč je o tanečnici Dominike Roškovej (26). Kým sexi blondínku mnohí spájali s jej ženatým tanečným partnerom Braňom Deákom (35), krátko po skončení šou sa ukázala v spoločnosti s iným mužom. A veru, nie je to nikto neznámy. Ide o bohatého podnikateľa, ktorý pred pár rokmi randil s nejednou známou kráskou. Pozrite sa, ako im to spolu pristalo...

Dominika Rošková sa zviditeľnila ako tanečná partnerka herca Branislava Deáka v markizáckej tanečnej šou Let's Dance, kde sa prebojovali až do finále. Počas šou to medzi dvojicou nebezpečne iskrilo, na parkete predvádzali až sexuálne divadlo, a tak sa niet čo čudovať, že mnohí si mysleli, že medzi dvojicou je niečo viac ako len tanečný vzťah.

To, že Dominika žiari a prežíva krásne obdobie, je na nej vidieť. Ako sa zdá, je naozaj zamilovaná. Nie však do Deáka, ktorý, ako sama verejne priznala, bol v mladosti jej platonická láska, ale do iného muža, s ktorým sa už objavila aj v spoločnosti. V stredu večer sa na krste nového CD Emmy Drobnej objavila bok po boku s charizmatickým mužom v strednom veku, ktorý nie je v šoubiznise neznámy. Dvojica sa od seba nepohla takmer ani na krok. 

Ide o bohatého biznismena Jaroslava Packu, ktorý už v minulosti randil s nejednou známou kráskou. Pár tvoril s istou finalistkou Miss Universe SR 2001 a neskôr randil aj s Lindou Rezešovu. S tou sa objavil pred dvomi rokmi na charitatívnej akcii Fashion sparking charity night, ktorú pravidelne organizuje Gabriela Drobová.

Jaroslav pracuje v oblasti bankovníctva. Je výkonným šéfom istého finančného a energetického holdingu, kde pracuje už 10 rokov a v predstavenstve tejto firmy sedí aj partner Gabriely Drobovej Karol Ruman. V minulosti asi 15 rokov pôsobil v jednej známej slovenskej banke, z toho 5 rokov ako viceprezident v oblasti retailových a korporátnych úverov. 

Zaujímalo nás preto, či naozaj tvoria pár. Blondínka však pri odpovedi nevedela nájsť tie správne slová. „Som tu s viacerými kamarátmi. A nechcem sa k tomu vyjadrovať,“ odvetila Rošková. Hoci vzťah potvrdiť nechcela, ani ho nepoprela. Ako sa zdá, ich vzťah je len na začiatku, a preto nechcela nič zakríknuť. Nechajme sa prekvapiť ako sa ich vzťah bude vyvíjať. Odpoveď Roškovej ohľadne jej nového vzťahu nájdete vo VIDEU.

Fotografie Dominiky a Jaroslava, ako aj zábery z krstu nájdete v našej GALÉRII»

Dominika Rošková - zatĺka "iba" kamoša

Viac o téme: Let's DanceLinda RezešováDominika Rošková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu