Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rezešová poriadne prestrelila: Deti by som utopila v potoku a psy... TOTO ako mohla povedať?!

Linda Antal Rezešová Zobraziť galériu (4)
Linda Antal Rezešová (Zdroj: Instagram LR)

BRATISLAVA - Hovorí sa, že úprimnosť nadovšetko, ale existujú určité hranice toho, čo by človek vysloviť nemal. Najmä čo sa týka známych osobností, ktoré sú dennodenne pod drobnohľadom verejnosti. No a to je aj prípad Lindy Rezešovej, ktorá najnovšie naložila poriadne od srdca!

Linda je dvojnásobnou mamičkou, no napriek tomu, že sa o svoje deti stará naplno a venuje sa aj pracovným povinnostiam, stíha aj rôzne športové aktivity, vďaka ktorým má postavičku ako lusk. Najnovšie na sociálnej sieti zverejnila fotku z fitka, kde sa spočiatku začala vyjadrovať, že si bez športu nevie predstaviť život a medzi ďalšie položky na svojom rebríčku hodnôt, samozrejme, zarátala aj svoje ratolesti, domácich miláčikov či prácu. 

Galéria: Linda Antal Rezešová
Hneď na to si však brunetka otvorila ústa a bez servítky povedala niečo, nad čím typické slovenské mamičky zrejme len zakrútia hlavou. „Sú dni, keď by som tie svoje deti darovala alebo utopila v potoku, psy odniesla do rómskej osady, keď mi o*tia koberec a s robotou by som tiež niekedy praskla o stenu,” vyjadrila sa úprimne, no zrejme máličko cez čiaru. 

Linda Rezešová by vraj svoje deti občas najradšej utopila a psov odniesla do osady.
Zobraziť galériu (4)
Linda Rezešová by vraj svoje deti občas najradšej utopila a psov odniesla do osady.  (Zdroj: Instagram L.R.)

Predsa len, slová o utopení sú naozaj pomerne silné, rovnako tie o psoch. A to práve v čase, keď sa na Slovensku vo veľkom rieši práve utrpenie zvierat v osadách, kde sú štvornohí chlpáči často bití, upaľovaní a vo všeobecnosti týraní tak, že ochrancovia nestíhajú zasahovať. V konečnom dôsledku je však jasné, že Linda si iba robila srandu, svoje deti aj maznáčikov miluje a ako sama napísala, aj vo vyššie spomenutých prípadoch nakoniec vždy zvíťazí láska a zdravý rozum. 

Viac o téme: Linda Antal Rezešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu