Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pavolová po bitke dostala stopku v telke: Prekvapivé slová moderátorky!

Stanislava Pavolová Zobraziť galériu (7)
Stanislava Pavolová (Zdroj: Instagram S.P.)

- Tento článok vás pred rokom zaujal najviac - BRATISLAVA – Jojkárka Stanislava Pavolová (36) lieta momentálne v problémoch, ktoré jej riadne znepríjemnili život. Sympatická moderátorka, ktorá je vždy na obraze milá a usmiata, sa údajne pobila s mladým mužom, ktorý po jej zásahu skončil v nemocnici. Kvôli tomuto incidentu dostala blondínka na Kolibe stopku. Topky.sk získali vyjadrenie televíznej tváre.

Stanislava Pavolová je dlhoročnou tvárou televízie Joj. Moderuje obľúbený magazín Top Star, kde  je vždy milá a vysmiata. V súkromí je však podľa niektorých úplne iná. Počas uplynulého víkendu sa mala pobiť s mladíkom z Banskej Bystrice.

Ten pre denník Nový čas tvrdil, že mu jojkárka v istom bare spôsobila vážne zranenia hlavy, s ktorými skončil v nemocnici, kde mu zranenie museli zašívať. Tento incident mal dohru aj u Pavolovej zamestnávateľa, ktorý ju na istý čas stiahol z obrazovky.

„Moderátorka Stanka Pavolová bude mať pauzu v relácii Top Star, kým neprebehne vyšetrovanie udalosti z uplynulej soboty a nebude jasný jeho výsledok,“ prezradila topkám hovorkyňa Tv Joj Lucia Kulihová. Ako dlho bude Stanka mimo obrazoviek, v televízii ešte nevedia.

My sme oslovili aj samotnú moderátorku a zisťovali sme, čo sa stalo. „Bol na mňa spáchaný útok. Vo veci som podala trestné oznámenie a všetko je v rukách môjho právneho zástupcu. Momentálne som na PN,“ povedala topkám Pavolová, ktorá sa viac k incidentu nechcela vyjadriť, keďže stále prebieha vyšetrovanie. Nechajme sa prekvapiť, ako sa táto kauza nakoniec skončí.

Viac o téme: Stanislava Pavolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu