Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nová sexi posila v jojkárskom Topstare: Náhrada za Pavolovú?!

Stanislava Pavolová Zobraziť galériu (9)
Stanislava Pavolová (Zdroj: Instagram S.P.)

BRATISLAVA- Jojkárka Stanislava Pavolová (36) lieta momentálne v problémoch, ktoré jej riadne znepríjemnili život. Sympatická moderátorka, ktorá na obraze vždy pôsobila milo a usmiato, sa údajne začiatkom októbra pobila s mladým mužom, ktorý po jej zásahu mal skončiť v nemocnici. Kvôli tomuto incidentu dostala blondínka na Kolibe stopku. Pokiaľ sa to nevyrieši, v Top Stare ju diváci neuvidia. Pozorné oko diváka si však všimlo, že v obľúbenej šoubiznisovej relácii majú novú posilu. Žeby práve náhrada za Pavolovú?!

Stanislava Pavolová je dlhoročnou tvárou televízie Joj. Diváci ju poznajú ako moderátorku obľúbeného magazínu Top Star, kde  je vždy milá a vysmiata. Už vyše mesiaca sa však v relácii neobjavuje, dostala totiž stopku.

Dôvodom bol nepríjemný incident, ktorý sa odohral začiatkom októbra v Banskej Bystrici, kde sa mala moderátorka údajne pobiť s istým mladíkom. Televízia blondínku z obrazu stiahla a pokiaľ sa incident nevyrieši, v relácii ju diváci neuvidia „Moderátorka Stanka Pavolová bude mať pauzu v relácii Top Star, kým neprebehne vyšetrovanie udalosti z uplynulej soboty a nebude jasný jeho výsledok,“ prezradila vtedy topkám hovorkyňa Tv Joj Lucia Kulihová.

Po mesiaci sa však na Kolibe udiali zmeny. Ako sme si všimli, tím Top Staru má totiž novú posilu.  Jojka zalovila v nových vodách. Nie však v úplne neznámych. Ich novou posilou, ktorá sa v týchto dňoch začala objavovať v šoubiznisovej relácii, je blondínka Martina Štefánková. Tá v mediálnom svete nie je neznáma. Pracovala v televízii Markíza ako redaktorka na webe a počuť ju bolo aj v rádiu.

Zisťovali sme preto u kompetentných, ako dlho pracuje v Jojke a či je náhradou za Stanku Pavolovú. „Martina Štefánková je nová redaktorská posila v magazíne Topstar, keďže dve z našich redaktoriek sú na materskej dovolenke,” odvetila nám PR manažérka televízie Joj Lucia Kulihová.

Oslovili sme aj čerstvú posilu jojkárskeho tímu a zisťovali sme, ako sa jej v novej práci páči. „V mediálnej oblasti pracujem niekoľko rokov. Som veľmi rada, že môžem svoje skúsenosti využiť aj v novom pôsobisku. A teší ma, že som súčasťou Top Star magazínu. Táto práca ma veľmi baví a je fajn robiť v tak dynamickom kolektíve, aký má televízia Joj,“ priznala topkám  nová redaktorka Štefánková, ktorá sa v tíme ešte len zabieha. Nechajme sa teda prekvapiť, či nová posila odstaví dlhoročnú tvár Stanku Pavolovú, alebo iba rozšíri ich rady. Fotografie novej redaktorky nájdete v našej GALÉRII»

 

Viac o téme: Stanislava Pavolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu