Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Jojkárska moderátorka provokovala v sexi bikinách: Páni, dýchajte zhlboka!

Stanka Pavolová Zobraziť galériu (5)
Stanka Pavolová (Zdroj: Instagram S.P.)

BRATISLAVA - Ten pohľad stojí za to! Jojkárska moderátorka Stanka Pavolová (35) sa môže pochváliť figúrou zaoblenou na tých najsprávnejších miestach. Svedčí o tom aj jej najnovší záber, ktorým bezpochyby potešila najmä pánsku časť jej fanklubu. Odfotila sa totiž v rajcovných bikinách, v ktorých vytasila zbrane toho najväčšieho kalibru.

To je ale figúra! Medzi najsexi moderátorky, ktoré v súčasnosti obohacujú náš šoubiznis, patrí bez pochýb aj Stanka Pavolová. Za zmienku stoja najmä jej vypracované krivky a ukážková postavička, o ktorú sa príkladne stará.

Blondínka navyše nepatrí medzi žiadne hanblivky a svoje kvality vystavuje na obdiv nielen na obrazovkách, ale aj na sociálnych sieťach. Snímka, o ktorú sa nedávno podelila s fanúšikmi, však stála za všetko.

Svojich mužských priaznivcov totiž potešila fotografiou, na ktorej pózuje iba v dvojdielnych bikinách, čím vystavila na obdiv všetky svoje prednosti. Niet preto pochýb, že rajcovným záberom ulahodila oku nejedného milovníka ženskej krásy. Pohľad na hriešne sexi moderátorku si môžete vychutnať aj vy!

Viac o téme: Stanka Pavolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu