Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Exkluzívny rozhovor s Pavolovou o bitke: Je zo mňa štvaná zver... Nikomu to neprajem zažiť!

Stanislava Pavolová Zobraziť galériu (8)
Stanislava Pavolová (Zdroj: Instagram S.P.)

BRATISLAVA - Jojkárka Stanislava Pavolová (36) lieta momentálne v problémoch, ktoré jej riadne znepríjemnili život. Sympatická moderátorka, ktorá je vždy na obraze milá a usmiata, sa údajne pred pár dňami pobila s mladým mužom, ktorý po jej zásahu mal skončiť v nemocnici. Kvôli tomuto incidentu dostala blondínka na Kolibe stopku. Ako incident vníma ona? Čo sa vlastne stalo a ako je na tom zdravotne? To sa rozhodla ozrejmiť v exkluzívnom rozhovore pre topky.sk!

Stanka, pred pár dňami sa odohral istý incident, vraj si istého mladíka mala udrieť fľašou a on mal skončiť so zraneniami hlavy v nemocnici. Čo sa vlastne stalo? Naozaj ste sa pobili?
O celej záležitosti môžem hovoriť len okrajovo, pretože momentálne prebieha vyšetrovanie na základe trestného oznámenia, ktoré som podala ihneď po incidente. To,čo je však podstatné, povedať môžem. Chcem, aby sa na verejnosť konečne dostala aj moja, nijako neprekrútená a kvôli senzácii zámerne neupravená verzia incidentu. Urobila som výnimku a súhlasila s rozhovorom, pretože vďaka vyfabulovaným tvrdeniam Mareka z Banskej Bystrice sa zo mňa v tieto dni stala štvaná zver. Nikomu podobný pocit neprajem nikdy zažiť. Tvrdenia, že som Mareka napadla a spôsobila mu tým zranenia na tvári, sú čírym klamstvom, ktorým sa mi dotyčný pán snaží uškodiť. V bare v Banskej Bystrici ma značne podgurážený najskôr slovne obťažoval a neprestal, ani keď som ho o to žiadala. Následne začal byť agresívny a ja som sa bránila, chcela som sa mu vymaniť. Opakovane ma zasiahol hrdlom fľaše do hlavy a spôsobil mi zranenia, kvôli ktorým som musela vyhľadať lekára. Teda nie ja jeho, ale on mňa udrel fľašou. Teraz tvrdí niečo celkom iné, čím zjavne niečo sleduje. Možno si myslí, že odo mňa získa peniaze, možno mu vyhovuje záujem médií a možno ho poháňa zranené ego... Netuším. Pravdou však je, že ma obťažoval slovne aj fyzicky, napriek mojim protestom, a potom ma agresívne napadol.
 
Ako si nám už pred pár dňami prezradila, momentálne si práceneschopná. Aké sú teda konkrétne tvoje zranenia? 
Pri jeho agresívnom útoku na mňa ma opakovane zasiahol hrdlom fľaše do čela a vlasovej časti hlavy. Spôsobil  mi viditeľné zranenia a tržnú ranu na čele. Odvtedy ma neustále bolí hlava. Horšie je to však po psychickej stránke... Spôsobil mi obrovskú traumu. Musím sa vysporiadať s tým, že ma počas večera, ktorý som chcela stráviť v dobrej nálade s mojimi priateľmi, surovo napadol mne neznámy muž, ktorému jasné a zreteľné nie a odmietavý postoj voči jeho osobe nestačili ako odpoveď. Mám pocit, že vďaka jeho klamstvám nikoho nezaujíma, že ja som päťdesiatkilová žena, ktorú fyzicky napadol zdatný muž. Akosi sa to pri celom tom hone na „tú Pavolovú“ úplne stratilo. Myslím tým moju verziu udalostí, ktorú som poskytla viacerým médiám, no nie všetky sa rozhodli ju uverejniť. Momentálne vo mne prevláda pocit úzkosti a smútku.
 
Poznala si toho pána už aj predtým?
Nie, nikdy som sa s ním nestretla.
 
S kým si bola v podniku? Kto ti robil spoločnosť?
Bola som tam s priateľom a stretla som sa tam s niekoľkými mojimi známymi, v záujme objektívneho vyšetrovania ich mená však nebudem uvádzať.
 
Videla si na dotyčnom predtým, ako si odchádzala domov, že má také zranenia, ktoré by si musel nechať ošetriť v nemocnici?
Samozrejme, že nie! Pri odchode z baru som nevidela, že by bol zranený, nieto zakrvavený ako opisoval. 
 
Podala si trestné oznámenie, čo bude nasledovať?
Verím, že pravda vyjde najavo. Že sa všetko zas vráti do normálu. Že budem mať späť svoj život nezaťažený neustálymi útokmi od dotyčného pána.
 
Kvôli incidentu si vraj dostala stopku aj v televízii. Bola to tvoja žiadosť alebo sa tak rozhodol tvoj zamestnávateľ?  Keby plánuješ návrat do práce?
Po vzájomnej dohode s televíziou padlo rozhodnutie, že na krátky čas sa z obrazovky stiahnem.
 
Mnohí ťa kvôli tomuto incidentu označujú za bitkárku, ako to vnímaš ty?
Tak, že mnohí ma zas označujú za dobrú dcéru, sestru, priateľku… Nie som agresívny človek. Nechodím po ulici a nenapádam okoloidúcich. Verím na slušnosť a ctím si tradičné hodnoty. Mám tu smolu, že ma niektorí ľudia poznajú z obrazovky, a tak si ma privlastňujú, dovolia si ku mne viac. Presne to sa stalo v Banskej Bystrici. S dotyčným som sa nechcela baviť, nechcela som fyzický kontakt. Moje NIE nerešpektoval. Jeho obťažovanie sa prehuplo do niečoho tak strašného, čo ešte sama musím v sebe spracovať.
 
Si výbušná povaha, alebo to bolo spôsobené okolnosťami či alkoholom, alebo sa jednoducho nenecháš obťažovať?
Som človek, ktorý sa ozve, ak ho niekto obťažuje. 
 
Nesnažil sa s tebou skontaktovať dotyčný pán, alebo ty s ním, aby ste si to vykomunikovali?
Nie sme v kontakte, všetko riešim prostredníctvom svojho právneho zástupcu.
 
Ako to celé vnímajú tvoji najbližší? 
Sú zhrození, smutní i spravodlivo nahnevaní, rovnako ako ja. Chcú, aby sa udalosť čo najskôr prešetrila a pravda zvíťazila. Stopercentne stoja pri mne. 
 
Myslíš si, že ti môže táto kauza poškodiť meno?
Táto kauza mi žiaľ už poškodila meno,‎ čo mi spôsobilo psychickú aj nemalú ekonomickú ujmu.
 
Ďakujem za rozhovor.
Viac o téme: Stanislava Pavolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu