Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Latinák po obvineniach z nechutného činu: Herec sa vyjadril... Takto to celé bolo!

Lukáš Latinák Zobraziť galériu (4)
Lukáš Latinák (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Minulý týždeň sa na sociálnych sieťach začala šíriť informácia o nechutnom čine, ktorý mal spáchať herec Lukáš Latinák (40). Známy Slovák, ktorý aktuálne hviezdi v markizáckom seriáli Rex, vraj počas filmovačky zrazil mačku... Zabávač doposiaľ v tejto súvislosti mlčal. Aktuálne sa však k celej veci vyjadril na Facebooku. Takto to vraj celé bolo!

Minulý týždeň sa sociálnymi sieťami začala šíriť správa, ktorá prekvapila azda každého fanúšika herca Lukáša Latináka. Ten mal počas filmovačky na Vychylovke zraziť mačku, hoci ho ľudia upozorňovali na to, že má zviera pod autom. Navyše sa údajne po všetkom usmial a pokojne odišiel preč.


Latinák obvinený z nechutného činu: Fuj, si pekný kus hnoja!


Známemu Slovákovi sme v tejto súvislosti volali, aj písali správy, no doposiaľ na ne nereagoval. Aktuálne, takmer týždeň po incidente, sa však herec rozhodol k veci vyjadriť na svojom Facebooku a prezradil, ako to celé bolo. 

„Stala sa mi nepríjemná vec. Poviete si, každému sa niečo stane. Áno, ale toto je predsa niečo, čo som ešte nezažil. Prešiel som autom mačku. Pred vchodom do skanzenu vo Vychylovke, počas filmovačky,“ začal svoj príspevok Latinák a ďalej vysvetlil, ako k tomu došlo.

„AKO? Počas obednej pauzy som ešte musel riešiť termíny pre inú prácu a ponáhľal som sa, lebo diár som mal v kostymérskom autobuse úplne dole pri vstupe do skanzenu. Sadol som do auta, aby som to stihol a zaparkoval pri autobuse. Keď som nasadal, zachytil som, lebo som mal otvorené okno, ako na mňa volala jedna pani: ‚Máte pod autom mačku.‘ Tak som naštartoval, nech ujde,“ priznal herec.

„Vyrastal som na dedine a v živote som žiadnu mačku ani psa neprešiel. Psi síce brešú, ale nepriblížia sa, o mačkách nehovoriac. Pohol som sa, všade boli komparzisti a turisti - rýchlo to nebolo. A asi po 10 metroch pani prechádzajúca cez bráničku na mňa vykríkla: ‚Prešli ste mačku!‘“ opísal situáciu Latinák. 

„ČO JA NA TO? Som zvyknutý na vykrikovanie od ľudí smerom k nám hercom, ale pokrik: Prešli ste mačku? Nezmohol som sa na nič, len na úsmev, ktorým som chcel pozdraviť. Asi až o tri metre som zastavil, lebo som si nespomenul ani na žiadne predstavenie, ani na Húrkovu príhodu s mačkou a spojil si to s tou pani dole. Prešiel som ju? Pozeral som do späťáka, hľadal stopy svojho činu, ale na ľuďoch som žiadne zmeny správania, ktoré by mi potvrdili, že sa niečo udialo, nespozoroval,“ vysvetľuje Lukáš. 

„Pani sa vzďaľovala normálnym krokom a pred budovou sa netvoril hlúčik, ako už býva v takých situáciách. Však mačka by určite ušla. Pokračoval som teda ďalej, aby kvôli mne 120 ľudí hore nečakalo. Medzitým som sa od českých kolegov dozvedel, že sa skutočne dolu potulovalo ‚koťátko‘. Začal som mať z toho zlý pocit a predtuchu, že ten výkrik bol oprávnený,“ priznal Latinák. 

„Večer za tmy, keď už neboli v skanzene žiadni turisti, len odchádzajúci štáb a herci, som pátral s výčitkami po nejakých stopách na parkovisku a keď som nič nenašiel, opýtal sa pre istotu domácich, že na mňa kričali, že som prešiel mačku. Pani mi povedala: ‚Pravdaže. Ale vy ste za to nemohli, lebo ona sa vám skryla pod koleso. Nič si z toho nerobte, už sme ju zakopali,“ opísal herec a dodal: „Na jednej strane sa mi potvrdilo, čo som sa obával si pripustiť a na druhej som si vydýchol a uľavilo sa mi, že teta neprišla o rodinný poklad. Aj tak mi je toho mačiatka ľúto. Žiadnemu živému tvorovi som úmyselne neublížil.“

 

Viac o téme: Lukáš Latinák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu