Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nečakaná situácia v divadle: Latinák v šoku... Preboha, to čo je?!

Lukáš Latinák Zobraziť galériu (6)
Lukáš Latinák (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Ostal poriadne prekvapený! Herec Lukáš Latinák (40), ktorý je divákom známy najmä z markizáckej šou Partička, zažil včera večer nečakanú situáciu v divadle. Po predstavení ostal umelec poriadne v šoku. Jeho kolegovia si totiž pre neho pripravili nečakaný darček k jeho okrúhlemu jubileu.

Včera večer sa v divadle  Astorka odohrala nečakaná situácia. V šoku ostali nielen diváci, ale aj herec Lukáš Latinák. Po predstavení ho totiž čakalo prekvapenie od kolegov, ktorí mu pred publikom zablahoželali k jeho 40. narodeninám a darovali mu poriadne netradičný darček, a to dvere od auta.

„Včera som sa dožil vzácneho jubilea. Mám 40 rokov! Je to ako vstúpiť do klubu dospelých. Oslavu narodenín odkladám na krajšie počasie, ale kolegovia ma zaskočili. Boli pripravení s mega darom – dvere z Fabie! Astorka moja milovaná a všetci v dnešnom Višňovom sade, ďakujem! Nečakané zavŕšenie veľmi príjemného dňa, napísal Latinák na sociálnej sieti a pridal aj video nečakaného prekvapenia.

Okrem kolegov mu prišlo do divadla zagratulovať aj niekoľko iných známych osobností. Medzi nimi aj tenistka Dominika Cibulková, ktorú herec poriadne vystískal a tešil sa z takéhoto príjemného šoku. Umelca sme oslovili aj my. Chceli sme zistiť, čo hovorí na prekvapenie a netradičný darček, ale nedvíhal nám telefón a ani neodpovedal na sms správu. 

Viac o téme: Lukáš Latinák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu