Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Šesťdesiatnička Patrasová úplne bez zábran: Najprv vycapila na web svoje prsia a teraz... Ejha!

Dáda Patrasová Zobraziť galériu (5)
Dáda Patrasová (Zdroj: Instagram D.P.)

PRAHA - Ale no toto! Dáda Patrasová (61) bola v poslednom období v pozornosti médií najmä vďaka svojmu neporiadnemu manželovi Félixovi Slováčkovi (74). Ten tmavovlásku už niekoľko rokov podvádza s mladšou milenkou. Aktuálne však herečka vyvolala rozruch sama - podľahla totiž kúzlu sociálnych sietí. Najprv všetkých prekvapila fotkou svojho bujného poprsia a teraz... Veď pozrite!

Hovorí sa, že muži vo vyššom veku prechádzajú krízou stredného veku. Vtedy sa začnú správať doslova, akoby boli v druhej puberte. Podobný problém zrejme nastal aj v rodine Dády Patrasovej a Félixa Slováčka. Hudobník si totiž za svoju tmavovlasú manželku našiel pred rokmi podstatne mladšiu náhradu a dokonca okolo toho nerobil ani žiadne tajnosti. 

Aktuálne sa však zdá, že oneskoreným pojašením prechádza aj jeho stále zákonitá manželka Dáda. Podľahla totiž čaru sociálnych sietí a ako taká tínedžerka mapuje na svojom profile každý jeden krok. Jej najnovšie príspevky však mnohým doslova vyrazili dych. Najprv totiž herečka vycapila fotku, ktorá síce zachytáva len časť jej tváre, no jej hlavným bodom sú MEGA prsia.

A aktuálne sa 61-ročná pani pochválila ďalšou fotkou, ktorú by sme už v jej veku zrejme nečakali - na Instagrame totiž zverejnila zábery svojej postavičky len v úsporných bikinách. Všetci jej fanúšikovia sa tak môžu pokochať jej krivkami nielen spredu, ale aj zozadu. No, zdá sa, že známa tmavovláska v poslednom období stratila zábrany. Veď pozrite sami - snímky nájdete v našej GALÉRII»

Galéria: Šesťdesiatnička Patrasová úplne bez zábran: Najprv vycapila na web svoje prsia a teraz... Ejha!

Viac o téme: Dáda Patrasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu