Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Podvádzaná Patrasová prelomila mlčanie: Myšlienky na samovraždu!

Dagmar Patrasová mala samovražedné myšlienky. Zobraziť galériu (5)
Dagmar Patrasová mala samovražedné myšlienky. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Nezvládala to! Dagmar Patrasová (61) má za sebou mimoriadne náročné obdobie. Jej manžel Felix Slováček (74) si totiž pred dvoma rokmi našiel podstatne mladšiu milenku, s ktorou herečku verejne a bez akejkoľvek hanby podvádzal. Neveru a obrovský nátlak brunetka niesla veľmi ťažko. Pohrávala sa dokonca aj s myšlienkami na samovraždu!

Známa herečka Dagmar Patrasová si za uplynulé tri roky prešla hotovým peklom. Môže za to potupná nevera jej stále zákonitého manžela Felixa Slováčka, ktorý sa zaplietol s o 40 rokov mladšou milenkou Luciou Gelemovou. Keď sa aféra prepierala verejne, známu brunetku to doslova zrazilo na kolená.


Tá mu teda dala: Patrasová verejne zosmiešnila neverného manžela!


„V tom čase som bola na najväčšom dne, aké si kto môže predstaviť. Denne som plakala, bola stále sama a zmierovala sa s tým, že všetko, pre čo som žila, odrazu nie je. Bolo to veľmi ťažké a nerada na to spomínam,“ odhalila svoje trápenie českej Sedmičke brunetka, ktorá sa v neľahkom období dokonca pohrávala s myšlienkou, že ukončí svoj život.

„Bolo toho na mňa veľa. To poníženie, akého som sa od Felixa dočkala. Riešil to celý národ. Felix sa ťahal s nejakou brunetou vo veku nášho syna. Nemala som na nič chuť, nič ma nebavilo. Bála som sa o budúcnosť. Nežila som, len som prežívala,“ otvorene pokračovala ďalej. Herečka zároveň dodala, že ak by nestretla svojho aktuálneho priateľa, všetko by mohlo byť celkom inak: „Úprimne, keby nebolo Vita, tak už tu dnes možno ani nie som.“

„Nemalo to konca, prichádzala rana za ranou. Začali mi volať moji známi, že mi Felix bol neverný ešte s mnohými ďalšími. Samozrejme, že dnes už veci vidím s odstupom a mám na to iný názor. Ale ja som bola vtedy strašne zúfalá a vo veľmi ťažkej situácii,“ emotívne uzavrela Patrasová.

Viac o téme: Felix SlováčekDagmar Patrasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu