Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dcére Slováčka a Patrasovej praskli nervy: Rodičov už má na háku!

Dáda Patrasová a Felix Slováček Zobraziť galériu (4)
Dáda Patrasová a Felix Slováček

PRAHA - Už jej lezú hore krkom! Titulné stránky českých médií v posledných mesiacoch živia neutíchajúce slovné prestrelky Dády Patrasovej (61) a Felixa Slováčka (74), ktorí sú oficiálne ešte stále zákonitými manželmi. To však ani jednému z nich nebráni v tom, aby sa do seba púšťali pri každej príležitosti, ktorá sa im naskytne. K cirkusovým roztržkám sa nedávno vyjadrila aj ich dcéra Anna Slováčková, ktorá má už doťahovačiek rodičov evidentne viac než dosť.

Napriek tomu, že Anna patrí u našich českých susedov k najúspešnejším mladým muzikálovým hercom, viac ako jej práca väčšinu ľudí zaujíma jej pohľad na vojnu medzi Felixom a Dádou. Práve Patrasová svojho manžela naposledy poriadne strápnila, keď prehlásila, že had, s ktorým pózuje na fotografii, je na dotyk oveľa príjemnejší ako Slováček.

Pre talentovanú blondínku zrejme takéto útoky nie sú ničím príjemným, no nad svojimi rodičmi už zrejme nadobro zlomila palicu. „Ja o aktuálnej rodinnej situácii nič neviem. Nestarám sa o to,“ povedala Anna pre český expres.cz, keď sa jej pýtali, aké majú momentálne vzťahy.

Anna Slováčková nedávno zažiarila aj v českej verzii šou Tvoja tvár znie povedome.
Zobraziť galériu (4)
Anna Slováčková nedávno zažiarila aj v českej verzii šou Tvoja tvár znie povedome.  (Zdroj: Tv Nova)

Tam však Slováčkovej ignorácia ani zďaleka nekončí. Ďalšia otázka totiž smerovala na odvážne snímky v bikinách, na ktorých Dáda nedávno v dráždivej póze vytasila prsia. Nech si robí, čo chce. Ja ju na Instagrame nesledujem, takže už ani nemám prehľad o tom, čo tam pridáva. Mala by to ale robiť s rozvahou,“ komentovala otvorene.

Anna to evidentne s mamou a otcom nemá ani zďaleka jednoduché. Kým do Felixa sa verejnosť púšťa kvôli o 40 rokov mladšej milenke, Dáda to v poslednej dobe často schytáva najmä kvôli spomínaným fotografiám. A čo na tieto reči hovorí mladá herečka? „Už to prehliadam. Dôležité je pre mňa to, čo si myslí moje okolie. A moji kamaráti, praví kamaráti, to neriešia a ani by ich nenapadlo, aby mi to ukazovali,“ uzavrela blondínka. 

Viac o téme: Felix SlováčekDáda PatrasováAnna Slováčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu