Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Milenka deduška Felixa Slováčka (74) pustila fotografov pod sukňu: Všetkým ukázala... !

Milenka Felixa Slováčka pustila paparazzov pod sukňu. Zobraziť galériu (6)
Milenka Felixa Slováčka pustila paparazzov pod sukňu.

- Tento článok vás pred rokom zaujal najviac - PRAHA - Felix Slováček (74), ktorý sa už viac ako rok pýši titulom dedka, si už nejaký ten piatok vychutnáva prítomnosť svojej podstatne mladšej milenky Lucie Gelemovej (33). Dvojica sa spoločne ukazuje aj na viacerých spoločenských akciách, kde sú pre prítomných fotografov témou číslo jeden. Kontroverzný párik nesklamal ani tentoraz, keď si brunetka na verejnosti vyrobila menší pikantný trapas. Pozrite, čo všetkým ukázala!

Keď si český saxofonista Felix Slováček vyrazí do spoločnosti, nesmie po jeho boku chýbať ani jeho o štyridsať rokov mladšia milenka Lucie Gelemová.  Výnimku zaľúbenci nespravili ani na nedávnom krste knihy, na ktorom mal známy záletník oči – ako inak – len a len pre ňu.


Milostná kovbojka známeho Čecha: 74-ročný kanec má sex so ženou aj milenkou!


Nebol však jediný! Lucie totiž prišla oblečená v ultra krátkych šatách, ktoré sa postarali o menšie pikantné odhalenie. To, že úsporný outfit nebol práve najlepšou voľbou, sa ukázalo vo chvíli, keď sa brunetka pohodlne usadila na stoličku. Do práce sa v momente dali prítomní fotografi, ktorých Gelemová takto (ne)chtiac „pustila“ pod sukňu. Felixova „raketa” tak všetkým ukázala, akú bielizeň preferuje.

Milenke Felixa Slováčka vytŕčali spod krátkych šiat nohavičky.
Zobraziť galériu (6)
Milenke Felixa Slováčka vytŕčali spod krátkych šiat nohavičky.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Felix SlováčekLucie Gelemová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu