Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Belohorcovej luxus: Kabelka za 3000 eur... a to nie je všetko!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (11)
Zuzana Belohorcová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Buchli sa po vrecku! Bývalá slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová (41) sa pred 8 rokmi rozhodla spolu s manželom, českým podnikateľom Vlastom Hájkom (41) odsťahovať sa za veľkú mláku, kde si žijú rozprávkový život, ktorí si obaja do sýta vychutnávajú. Dôkazom sú aj ich posledné fotografie na sociálnej sieti, kde sa pochválili luxusnými nákupmi. Pozrite, čo si dopriali!

Bývalá moderátorka erotickej relácie Zuzana Belohorcová je šťastná žena. Má milujúceho manžela, dve krásne deti a rozprávkový život, ktorý jej závidí nejeden našinec. Spolu s rodinkou si žije v slnečnom Miami za veľkou mlákou, kde si to naozaj užívajú. Dôkazom sú mnohé fotografie na blondínkinom profile na sociálnej sieti. Okrem nádherného bytu v lukratívnej celbritnej lokalite na South of 5th, sa kráska môže pochváliť aj luxusnými kúskami vo svojom šatníku.


Zuzana Belohorcová otvorene o exmilencoch, či jej ostali celebritní kamaráti a ťažkých začiatkoch za veľkou mlákou!

Pikantné FOTO polonahej Belohorcovej: Presvitajúce prsia a trčiace bradavky!


Naposledy jej pribudla kabelka prestížnej značky Chanel, ktorá stojí približne okolo 3000 eur a Zuzana ju od svojho manžela dostala k ich 10 výročiu. A to nebolo všetko, na čo manželia minuli pekný balík peňazí.

Rovnako obdarovaný bol aj jej manžel. Ten si doprial pánsku tašku cez plece za takmer 1000 eur a mokasíny v hodnote 500 eur, oboje prestížnej značky Louis Vuitton. „Dnes sme si s manželom urobili radosť navzájom... Už skoro 10 rokov spolu v dobrom aj v zlom... Ďakujem zlato,“ napísala Belohorcová pod fotografiu z nákupov. Ako sa zdá, exmoderátorka má naozaj úžasný život, ktorý si vie vychutnať nielen v čase, keď majú svoj sviatok. Však tak to má byť... Nie? K okrúhlemu výročiu prajeme aj my všetko najlepšie!

 

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu