Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Belohorcová s rodinou na Slovensku: Pozrite, čo vyvádza jej dcéra!

Zuzana Belohorcová s rodinou Zobraziť galériu (15)
Zuzana Belohorcová s rodinou (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Bývalá učiteľka sexu Zuzana Belohorcová (40), ktorá s rodinou žije za veľkou mlákou, si prišla letné prázdniny vychutnať aj na Slovensko. V týchto dňoch sme ju dokonca pristihli v bratislavskej kaviarni na nábreží Dunaja, kde sa mihla nastajlovaná v hriešne drahom outfite. Spoločnosť jej robili rodičia a jej dve malé deti Nevio a Salma. A práve blonďavé dievčatko predviedlo, že je celá mama. Pozrite, pri čom sme ju nachytali!

Zuzana Belohorcová v Ba
Známa blondínka a mama dvoch detí Zuzana Belohorcová sa po roku opäť objavila v Bratislave na nábreží Dunaja. Prišla s novým lookom - na rozdiel od minulého roka, kedy mala krátke vlasy, teraz sa objavila s dlhým copom.

Nedalo si nevšimnúť ani jej prepychové doplnky, ktoré bývalá moderátorka mala na sebe. Luxusná  kabelka, topánky, hodinky či okuliare stáli poriadne mastnú sumičku. Okrem outfitu však zaujala aj starostlivosťou o svoje dve ratolesti.

A práve jej dcéra Salma ukázala, že je celá po mame. Nielen výzorom a blond vláskami, ale aj svojím správaním. Pred fotením nášho fotografa malá slečna vytiahla Zuzane rúž z kabelky a ako mama, tak aj ona si namaľovala pery. Ako vidieť, tu rozhodne platí fráza: Aká matka, taká Katka! Viac fotografií nájdete v našej GALÉRII»

Belohorcovej dcéra Salma je celá po mame. Takto sa namaľovala Zuzaniným rúžom.
Zobraziť galériu (15)
Belohorcovej dcéra Salma je celá po mame. Takto sa namaľovala Zuzaniným rúžom.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu