Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Belohorcová vyzliekla tričko a... Takto zízal na jej vylepšené prsia!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (9)
Zuzana Belohorcová

PRAHA/MIAMI – Nenechal si to ujsť! Slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová (41) pred dvomi rokmi podstúpila operáciu pŕs. Ako však nedávno zistil jej kamarát, plastický chirurg Libor Kmenta, blondínke sa zle zhojili jazvy. Pozrite, kto nemohol chýbať pri kontrole silikónov...

Zuzana Belohorcová nijako netají, že si pred časom nechala vylepšiť prsia. Nedávno ju lekár opäť skontroloval a zistil menšie nedostatky. „Pred dvoma rokmi som podstúpila úpravu a zároveň zväčšenie poprsia. Dala som si to ako odmenu za dve krásne, zdravé a oddojčené deti. No a nedávno k nám do Miami na návštevu prišiel môj kamarát, plastický chirurg Libor Kment a pri tejto príležitosti mi urobil aj kontrolu po operácii. Následne sme sa rozhodli, že urobíme korekciu jaziev, ktoré sa po prvom zákroku nezahojili ideálne,“ prezradila po zákroku na pražskej klinike Belohorcová. 

Jej lekár a zároveň kamarát ju doplnil a pochválil, že je inak skvelá pacientka. „Zuzka má sklon k hypertrofickým jazvám, takže prsia sú pekné, ale malé jazvy stále zostali, tak sme dohodli úpravu. A musím povedať, že Zuzana je skvelá pacientka, nič ju nebolí, nesťažuje si,“ prezradil doktor o blondínke.

Jediné, čo mu robí vrásky, je fakt, že bývalá moderátorka v Amerike takmer vôbec nenosí podprsenku. „Vzhľadom na to, že má veľké prsia, tak to nie je ideálne. Na prsia bude v budúcnosti rýchlejšie fungovať gravitácia a pre jazvy to tiež nie je najlepšie,“ upozorňuje Kment, pred ktorým si bývalá sexbomba v ordinácii bez problémov vyzliekla tričko. Okrem lekára jej na jej vylepšené prsia však zízal prekvapene aj jej manžel, ktorý ju na kliniku sprevádzal.

Vlasta Hájek zíza na vylepšené prsia svojej manželky. Podrobne si obzerá jazvy.
Zobraziť galériu (9)
Vlasta Hájek zíza na vylepšené prsia svojej manželky. Podrobne si obzerá jazvy.

Ako Zuzana tvrdí, neprišiel ju strážiť, ale porozprávať sa s lekárom, s ktorým je tiež kamarát. Okrem toho mu pochválil aj jeho robotu, z ktorej je ohromený. „Som z toho nadšený, fakt som veľmi spokojný. Libor urobil skutočne skvelú prácu,“ netajil Hájek, ktorý bol podľa Zuzaniných slov iniciátorom zákroku pred dvoma rokmi. Ako vtedy, tak aj teraz odchádzali z kliniky obaja manželia vysmiati od ucha k uchu. Niet sa čo čudovať, lekár peknými prsiami urobil radosť predsa obidvom... Viac fotografií si môžete pozrieť v našej galérii»

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu